1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Şehitlerini Andı
Gölbaşı Şehitlerini Andı

Gölbaşı Şehitlerini Andı

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminde en büyük hasarı Ankara Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı aldı

A+A-

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminde en büyük hasarı Ankara Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı aldı. Saldırının ardından Gölbaşı’lılar Özel Harekat Daire Başkanlığını  ve Havacılık Daire Başkanlığına saldırının gerçekleştiği saat de ziyaret de bulunuldu.

15 Temmuz'da gerçekleşen darbe girişiminde en büyük hasarı Ankara Gölbaşı'nda bulunan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı aldı. Saldırının ardından Gölbaşılılar Özel Harekat Daire Başkanlığını  ve Havacılık Daire Başkanlığına saldırının gerçekleştiği 23:16 da  ziyaret de bulunuldu. Gölbaşı Şelalesinde buluşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Chp Gölbaşı İlçe Başkanı Nuriye Atabey, Mhp Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Gölbaşı Ak parti İlçe Gençlik Kolları,Chp gençlik kolları, Gölbaşı Ülkü Ocakları, Belediye Meclis Üyeleri ve bir çok Gölbaşılı bir araya gelerek saldırının gerçekleştiği Özel Harekat Daire Başkanlığını  ve Havacılık Daire Başkanlığı'na saldırının 22. gecesinde ve yapılan saldırı saatinde  ziyaret de bulundular. Ziyaret de karanfil bırakıldı ve dualar edildi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptığı açıklamada ‘Şehitlerimize Allah rahmet eylesin, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz.Memleketimiz bir daha böyle acı olaylar yaşamaz’ ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 2376 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.