
Gölbaşı Siyasetinde Bomba Gelişme: Mansur Yavaş'ın Ardından Selçuk Dağdelener de CHP'den İstifa Etti!
Gölbaşı Siyasetinde Bomba Gelişme: Mansur Yavaş'ın Ardından Selçuk Dağdelener de CHP'den İstifa Etti!
Ankara siyasetinde günlerdir konuşulan ve büyük yankı uyandıran gelişmelerin ardından, yerelde de deprem etkisi yaratacak bir istifa kararı geldi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa etme kararını duyurmasının ardından, Gölbaşı siyasetinin önemli isimlerinden biri olan Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi Meclis Üyesi, Meclis Başkan Vekili Selçuk Dağdelener de CHP üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.
"Yoluma Mansur Yavaş'ın Yanında Devam Edeceğim"
Yaptığı yazılı açıklama ile partisinden ayrıldığını kamuoyuna duyuran Dağdelener, siyasi duruşunu ve gerekçelerini net bir dille ifade etti. Türkiye'de siyasetin üzücü bir noktaya geldiğini belirten Dağdelener, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Türkiye’de siyaset, hepimizin üzülerek takip ettiği bir noktaya gelmiştir. Bu süreçte, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa etme kararının ardından, siyasi duruşum ve bugüne kadar taşıdığım sorumluluklar doğrultusunda benim de aynı kararı alma gereği doğmuştur. Bu nedenle, Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyuna açıkça ifade ediyorum."
Gölbaşı ve Ankara Vurgusu
İstifa kararının ardından da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile hareket etmeye devam edeceğinin altını çizen Dağdelener, Gölbaşı ve Ankara halkına olan hizmet sorumluluğunun aynı ciddiyetle süreceğini vurguladı:
"Bundan sonraki süreçte de dün olduğu gibi bugün ve yarın da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ın yanında olmaya, Ankara’nın ve Gölbaşı’nın geleceği için çalışmaya devam edeceğim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Ankara’ya, Gölbaşı’na ve hemşehrilerime karşı sorumluluğumu aynı ciddiyetle sürdüreceğim."


HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.