1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Tunafen Koleji, 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı
Gölbaşı Tunafen Koleji, 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı

Gölbaşı Tunafen Koleji, 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladı

Gölbaşı Tunafen Koleji, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

A+A-

Gölbaşı Tunafen Koleji, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkuyla kutladı. Bu özel günün anlam ve önemine uygun olarak düzenlenen etkinliklerde, ABB MHP Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı  Murat Ilıkan, öğrencilere yönelik bir yarışma düzenledi ve başarılı olan öğrencilere ödüllerini takdim etti.

Gölbaşı Tunafen Koleji öğrencileri, 19 Mayıs ruhuna uygun bir şekilde hazırlanan yarışmada gösterdikleri performansla büyük beğeni topladılar. Yarışmada, öğrencilerin Atatürk ve gençlik ile ilgili konuları ele alan yazılar, resimler ve sunumlar hazırlamaları istendi. Öğrenciler, özveriyle çalışarak yaratıcı ve anlamlı projeler ortaya koydular.

Yarışmanın sonucunda dereceye giren öğrenciler, 19 Mayıs töreninde büyük bir heyecanla ödüllerini almak için sahneye davet edildiler. ABB MHP Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı  Murat Ilıkan, bu anlamlı törende öğrencilere ödüllerini takdim ederken, öğrencileri tebrik etti. Ilıkan, gençlerin Atatürk'ün fikirlerine olan sadakatini ve yaratıcılığını takdir etti.

Öğrencilere ödüllerini takdim eden Murat Ilıkan, konuşmasında gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkmalarının önemine vurgu yaptı. Aynı zamanda gençlerin spor ve kültürel etkinliklere katılımlarını teşvik etti ve başarılarıyla gurur duyduklarını belirtti.

Tunafen Koleji'nin 19 Mayıs etkinlikleri, Atatürk'ün gençlere olan güvenini ve umudunu yansıtan bir şekilde gerçekleştirildi. ABB MHP Grup Başkanvekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı  Murat Ilıkan ‘ın ödül törenindeki katılımı, öğrencilerin motivasyonunu artırdı ve onlara ilham verdi. Tunafen Koleji, gençlerin milli değerlere bağlı, başarılı ve özgüven sahibi bireyler olarak yetişmelerine destek olmaya devam ediyor.

 

Bu haber toplam 1621 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.