1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşı Turan Güneş başlamadan bitti
Gölbaşı Turan Güneş başlamadan bitti

Gölbaşı Turan Güneş başlamadan bitti

EGO Genel Müdürlüğü duyuruda bildirdiği Gölbaşı'ndan Turan Güneş otobüs seferlerini başlatmazken, yayınladıkları duyuruyu da sitelerinden kaldırdı.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, 9 Ocak itibariyle yolcu otobüslerinin Gölbaşı Turan Güneş Caddesi-Hoşdere Caddesi- Kızılay güzergahında  hizmet vereceğini bildirmişti.

EGO Genel Müdürlüğü duyuruda bildirdiği ring seferlerini 9 Ocak’ta başlatmazken, yapılan duyuruyu da sitesinden kaldırdı.

MHP ABB Grup Başkanvekili Murat Ilıkan, ABB Meclisinde konuyu gündeme taşıdı.

HEM DUYURDULAR HEM DE BAŞLAMADILAR

MHP’li Ilıkan,  Gölbaşı Turan Güneş güzergahında otobüs seferleri yapılması için meclise önerge verdiklerini ve bu önergenin Ulaşım Komisyonu’ndan geçtiğini açıkladı.

Ulaşım Komisyon’undan çıkan bu kararın EGO tarafından da kabul gördüğünü ve seferlerin başlayacağını duyurduğunu ifade eden Ilıkan “ EGO altı gün önce bir duyuru yaptı ve seferlerin 9 Ocak’ta başlayacağını bildirdi. Pazartesi itibariyle başlaması gerekiyordu ama hiçbir sefer yok. Hatta duyuru linki kaldırılmış, linkin karşılığı boş hizmeti başlatmamışlar. Tereddüdümüz şu; EGO her başlatıyorum dediği hizmeti acaba sunumu yapıp başlatmıyor mu? Neden başlamadı? Hem duyuru yapıp hem de neden başlamadılar?” dedi.

 

Bu haber toplam 2934 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.