1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşılı girişimciler Bayim olur musun? Fuarına katıldı
Gölbaşılı girişimciler Bayim olur musun? Fuarına katıldı

Gölbaşılı girişimciler Bayim olur musun? Fuarına katıldı

Ankara Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası (GESO), İstanbul CNR Fuar Merkezinde düzenlenen “14. Bayim Olur Musun?” Franchising ve Markalı Bayilik Fuarına katıldı.

A+A-

22 bin metrekare alanda, 400’e yakın yerli yabancı markanın katılımıyla gerçekleştirilen fuara GESO, kayıtlı olan üyeleri ile birlikte katılım sağladı.

 

GÖLBAŞI'NA YENİ MARKALAR KAZANDIRMAYI HEDEFLEDİK

Fuarla ilgili bilgi veren, GESO Başkanı İsa Albut, "Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak ilçemizdeki mevcut esnaf ve üyelerimiz ve girişimcilik kursuna katılarak yeni iş yeri açmak isteyenlerle birlikte "Bayim Olur Musun?" Fuarı’na katılım sağladık. Bu fuarın amacı;  mevcut iş yerlerinde esnafın zaman içerisindeki değişiklikleri görerek bunlara ayak uydurabilmesi, rekabet konusunda farklı markaların ve farklı ürünlerin oluşturduğu pazarda kendilerine yer bulabilmelerini sağlamaktır.  Aynı zamanda yeni iş yeri açacak ve yatırım yapacak girişimci arkadaşların da bu işi yaparken piyasadaki firmalardan isim hakkı ile bayilik veren firmaların avantaj ve dezavantajlarını yerinde görerek ona göre değerlendirme yapıp, gerek bireysel iş yeri açmakta, gerekse isim hakkı kullanarak iş yeri arasındaki farklılıkları tespit edip kendilerine uygun bir firma bulurlarsa, onun aracılığıyla Gölbaşı’na yeni marka ve isimlerin kazandırılmasını sağlamayı hedefledik" ifadesini kullandı.

 

ZENGİNLİK KATTI


Albut, farklı sektör ve firmaların olmasının fuara ayrı bir zenginlik kattığını vurgulayarak, "Bu fuarın içeriğinde gıda, restaurant, bilişim, mağazacılık, tekstil, hazır giyim, emlak, eğitim, takı aksesuar, mobilya, kozmetik, oto bakım, oyuncak zücaciye gibi değişik sektörlerden katılımcı firmalar vardı. Dolayısıyla farklı sektörlerden ve farklı firmalardan olması da ayrı bir zenginlik kattı ve mevcut işler haricindeki farklı işlerde de piyasaya giren arkadaşlarda çok iyi analiz yapmış oldular" dedi.

 

BAŞKAN DURUAY'A TEŞEKKÜR


Katkılarından dolayı ayrıca Gölbaşı Belediyesi’ne de teşekkürlerini ileten GESO Başkanı Albut, "Diğer organizasyonlarda olduğu gibi bu fuar organizasyonunda da bize destek veren Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a, siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Gölbaşılı girişimciler fuar öncesi rehber eşliğinde İstanbul’un tarihi yerlerini de gezme fırsatı buldu. Fuara katılan esnaflar, yararlı bir katılım olduğunu, fuarda farklı fikirler edindiklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

Bu haber toplam 1780 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.