1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Gölbaşılı Milli sporculardan Gölbaşı'na tam destek
Gölbaşılı Milli sporculardan Gölbaşı'na tam destek

Gölbaşılı Milli sporculardan Gölbaşı'na tam destek

Gölbaşılı Milli sporculardan Gölbaşı'na tam destek

A+A-

BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, Milli Takım Antrenörü Şenol Kaysi ve Gölbaşılı sporcular Yakup Alperen Kaysi, İbrahim Türkoğlu ve diğer sporcular ile bir araya geldi. Koçak, buluşmada Gölbaşı'nın potansiyelini ve sporcularının yeteneklerini vurgulayarak, Gölbaşı sporun beşiği olacak bir şehirdir. Ancak maalesef bugüne kadar imkanlar olmasına rağmen Gölbaşı'ndan yetişen sporculara yeterli destek verilmedi. Bizim kazanmamız durumunda ise spora ve sporcuya gereken desteği sağlayacağız" dedi.

Koçak, gelecekte Gölbaşı'nın bir spor şehri haline gelmesi için kararlı olduklarını ve spora katkı sağlayacaklarını belirtirken, " SEGEM (Spor Eğitim ve Geliştirme Merkezi)  Projemiz kapsamında İlkokul öğrencilerinden itibaren Gölbaşı’ndaki tüm öğrencilerimizin fiziksel aktivite taraması yapılacaktır. Tarama sonucunda herhangi bir spora yeteneği ve yatkınlığı olan çocuklarımız, spor kulüplerine yönlendirilip bütün masrafları belediyemizce karşılanacaktır" diye konuştu.

Gölbaşı'dan turnuvalara katılacak olan sporculara sponsor olacaklarını da açıklayan Koçak, "Sporcularımızın yanında olacağız ve onların başarılarını destekleyeceğiz. Şenol Kaysi ve sporcularımızın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gölbaşı'nın spor potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu. Sporcular ise Koçak'ın sözlerinden memnuniyet duyduklarını ve Gölbaşı'nın spor alanındaki potansiyeline güvendiklerini ifade etti.

Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.