1. HABERLER

  2. Gölbaşı’ndaki Yoksullara Yardım Eli
Gölbaşı’ndaki Yoksullara Yardım Eli

Gölbaşı’ndaki Yoksullara Yardım Eli

Ağırlıklı olarak Mamak’taki dar gelirli ailelerin çocuklarına yardım elini uzatan Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD), Gölbaşı’nda da benzer çalışmalar yapacak

A+A-

Ağırlıklı olarak Mamak’taki dar gelirli ailelerin çocuklarına yardım elini uzatan Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD), Gölbaşı’nda da benzer çalışmalar yapacak. Gölbaşı Belediye Başkanı’yla bir araya gelen dernek yönetimi, bu konuda işbirliği önerdi.
GGYD Başkanı M. Nezih Allıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, Gölbaşı Belediye Başkanını makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Yeni başkandan belediyenin çalışmaları, yeni dönem projeleri hakkında bilgi alan GGYD Yönetimi, Gölbaşı’nın Ankara’nın en önemli ilçelerinden biri olduğunun vurguladı. Derneğin faaliyetleri ve halka dönük çalışmaları hakkında bilgi veren GGYD Başkanı Nezih Allıoğlu, ihtiyaç sahiplerine yönelik sosyal sorumluluk projeleri içinde yer aldıklarını söyledi.
Başkan Allıoğlu, “Bu kapsamda her yıl ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına ayni ve nakdi yardımlarda bulunuyoruz. Yaklaşan Ramazan öncesi benzer bir çalışmayı Gölbaşı’nda da yapmak isteriz. Sizin de desteğinizle tespit edilecek yoksul aileler için elimizden geleni yapmaya hazırız” diye konuştu.
Duyarlılıkları nedeniyle GGYD Yönetimi’ne teşekkür eden Gölbaşı Belediye Başkanı da, “Dernekçilik çok farklı bir sistem. Diğer her kurumda makam mevki kazanabilirsiniz ama dernekçilik almaktan çok vermektir. Bu nedenle yaptığınız işe çok saygı duyuyorum. Derneğinizle işbirliğine hazırız” diye konuştu.
Son derece samimi bir havada gerçekleşen ziyaretin ardından GGYD Başkanı Allıoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanına dernek plaketini takdim etti.

Bu haber toplam 2227 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.