1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. 'Güçlü Kadınlarla Güçlü Yarınlar İnşa Ediyoruz' etkinliği
'Güçlü Kadınlarla Güçlü Yarınlar İnşa Ediyoruz' etkinliği

'Güçlü Kadınlarla Güçlü Yarınlar İnşa Ediyoruz' etkinliği

Gölbaşı Belediyesi, “Güçlü Kadınlarla Güçlü Yarınlar İnşa Ediyoruz” şiarıyla düzenlediği etkinlikler kapsamında Moda Danışmanı ve yazar Aysun Kaba’yı, Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde Gölbaşılı kadınlarla buluşturdu

A+A-

. Etkinliğe, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya’nın eşi Serpil Karakaya, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in eşi Yeşim Şimşek, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, STK ve dernek temsilcileri ile Gölbaşılı kadınlar katıldı. Oldukça ilgi gösterilen söyleşi programında tasarım, stil, moda, doğru giyinme ve şıklık konuları üzerine konuşuldu. Moda Danışmanı Aysun Kaba konuşmasında, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e bu söyleşinin düzenlenmesine yaptığı katkılar için teşekkür etti. Kaba konuşmasında, güzel ve doğru giyinmeye ilgisinin her kadında olduğu gibi çocuk yaşlarında başladığının altını çizerek, “Betül Mardin’le tanışmam benim için dönüm noktası oldu. Betül Hanım, ‘Kesinlikle bu yola baş koymalısın’ diyerek beni cesaretlendirdi, sonrasında moda alanında kitap ve yazılara başladım.” dedi. Modanın, hayatın rengi olduğunu ifade eden Aysun Kaba, şıklığın ise başka bir duruş, içten gelen bir şey olduğunu belirtti. Gölbaşı Belediyesi’nde kadınların yönetim kadrosunda da fazlaca bulunduğu belirten Kaba, bu davranışından ötürü Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür etti. 

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, konuşmasında, “Her zaman dile getirdiğim ve saygıdeğer ustamız Neşet Ertaş’ın da dediği gibi ‘Kadınlar insan, biz insanoğlu’. Kadınlarımızın hayatın her alanında bizler için verdiği emekler paha biçilemez. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi yeryüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir. Başımızın tacı annelerimizin, kardeşlerimizin, eşlerimizin ve kızlarımızın her daim yanındayız. Bir kız evlat sahibi olarak şunu belirtmek isterim ki Türk kadının ayakları üzerinde dimdik durması kadar gurur verici başka hiçbir şey yoktur. Güçlü Kadınlar sayesinde Güçlü Yarınları inşa edeceğiz. Gölbaşı Belediyesi olarak kurslarımızla istihdam sağlamaya, kültür gezilerimizle Gölbaşı’nda şehir dışına çıkamayan, farklı coğrafyaları keşfedemeyen kadınlarımıza imkân sağlamaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1788 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.