1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Hürriyet Ergezer'den diyalog çağrısı
Hürriyet Ergezer'den diyalog çağrısı

Hürriyet Ergezer'den diyalog çağrısı

Hürriyet Ergezer'den diyalog çağrısı

A+A-

Gölbaşı Belediye yönetimi ile Gölbaşı Belediyespor yönetimi arasındaki tartışmalar sürüyor. Her iki taraftan da peş peşe gelen açıklamalarla gerilim yükselirken, gerginliği düşürücü açıklama Gölbaşı Belediye Meclis Başkanvekili ve eski kulüp başkanı Hürriyet Ergezer'den geldi. Ergezer, konunun istişare ve görüşmelerle çözülebileceğini belirtti.

KULÜP YÖNETİMİNDEN BASIN TOPLANTISI

Gölbaşı Belediyespor yönetimi, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın açıklamaları sonrası bir basın toplantısı düzenledi. Kulüp yönetimi, Başkan Odabaşı’ndan randevu alamadıklarını belirtti. Özel Kalem’e 4-5 kez randevu talebinde bulunduklarını ancak bu taleplerine dönüş bile alamadıklarını ifade ettiler. Sürecin zarar görmemesi için yönetime devam ettiklerini dile getirdiler.

ERGEZER'DEN DİYALOG ÇAĞRISI

Hürriyet Ergezer, hiç kimseyi suçlamadıklarını ancak ortadaki yanlış anlamaların düzeltilmesi gerektiğini vurguladı. Ergezer, basın önünde yapılan açıklamaların sürece zarar vereceğini belirterek, bugüne kadar Gölbaşı Belediyespor’da güzel işler yapıldığına dikkat çekti. Ergezer, "Konuyu istişare ve görüşmelerle çözebiliriz. Gölbaşı Belediyespor’un başarısı için hepimizin ortak bir noktada buluşması gerekiyor," dedi.

Ergezer’in bu açıklaması, her iki taraf arasında süregelen tartışmaların son bulması ve yapıcı bir diyalog ortamının sağlanması adına olumlu bir adım olarak değerlendirildi.

Bu haber toplam 1766 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.