1. HABERLER

  2. İncek Polis Merkez Amirliği binasının temeli atıldı
İncek Polis Merkez Amirliği binasının temeli atıldı

İncek Polis Merkez Amirliği binasının temeli atıldı

Gölbaşı İncek TEK Yapı Kooperatifi tarafından arsası bağışlanıp inşaatı yaptırılacak olan İncek Polis Merkez Amirliği’nin inşaat temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

A+A-

Gölbaşı İncek TEK Yapı Kooperatifi tarafından arsası bağışlanıp inşaatı yaptırılacak olan İncek Polis Merkez Amirliği’nin inşaat temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Gölbaşı Emniyet Müdürlüğü yüz ölçümü genişleyen Gölbaşı’na daha fazla iyi güvenlik hizmeti sağlamak amacıyla İncek Mahallesine 4.457 metrelik alana kurulacak olan İncek Polis Merkez Amirliği binasının  temeli atıldı.

Temel Atma törenine Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, İlçe Garnizon Komutanı Yzb.Erdal Özköroğlu, Gölbaşı Belediye Başkan Vekili Kadir Yanık, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer, Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcıları Turgay Karabulak,  Suat Çiftçi, Hamdi Selçuk, İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya,  Gölbaşı Kaymakamlığı ve Belediye  Birim Müdürleri, Bazı Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum Örgüt Temsilcileri, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile TEK Yapı Kooparatifi Başkanı Kenan Esen ile İncekliler katıldı.

Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin temel atma töreninde yapmış olduğu konuşmasın da, projede emeği geçenlere ve destek verenlere teşekkür ederek, “Hizmetlerin verimli şekilde yerine getirilmesinde, halka en seri şekilde ulaşmak çok önemlidir. İncek bölgemizde Gölbaşı merkeze göre mesafeli, bundan dolayı da herhangi bir olay olduğunda gelmede gitmede bazı sıkıntılar oluyordu. Bu bölgede villalar olduğu için hırsızlık olayları, trafik kazaları ve çok az olmak üzere şiddet ve darp olayları oluyor. Bu yüzden de bu amirliğin çok faydalı olacağı kanaatindeyim” dedi.

İncek TEK Yapı Kooperatif Başkanı Kenan Esen de kooperatiflerinin Türkiye’nin sayılı büyük kooperatiflerinden olduğunu belirterek, “ Türkiye’nin en büyük kooperatiflerinden biridir. Kooperatifimizin İncek’in gelişmesinde büyük katkısı olmuştur. Şimdi de arsasını tahsis ettiğimiz karakol binasını yaparak teslim edeceğiz.”dedi.

Gölbaşı ilçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya da yapmış olduğu konuşmada yapılacak olan karakolun özelliklerinden bahsederek, “   Artık her yönüyle gelişen ilçemizde tek bir polis merkezinin ihtiyaçları karşılaşması yetersiz kalmaktadır.  4457 m2 arsa üzerine kurulacak olan İncek polis merkez amirliği 3 kattan oluşmaktadır. 270 günde bitecek ancak 10 Nisan polis bayramında teslim edilmesini istemekteyiz.  Arsanın tahsisini ve inşaatın yapımında desteklerini esirgemeyen TEK yapı kooperatif yöneticilerine teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından törene katılan heyet Gölbaşı Müftüsü İlyas Dilbaz’ın yaptığı açılış duasının ardından inşaatın temelini attılar.

Bu haber toplam 3333 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.