1. HABERLER

  2. SPOR

  3. İşte Aziz Yıldırım'ın son hali
İşte Aziz Yıldırım'ın son hali

İşte Aziz Yıldırım'ın son hali

Aziz Yıldırım, ağrılarının bulunduğununu söylemesinin ardından yapılan anjiyoda korkulan olmadı.

A+A-

Futboldaki şike soruşturması kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, sol kolundaki uyuşma şikayetiyle dün akşam kaldırıldığı İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü'ndeki tedavisinin ardından anjiyoya alındı. Kontrolün ardından Yıldırım'ın doktorları tıbbi bir müdahale edilecek durumun olmadığını açıkladı.

72 saat dinlenecek sonrada...Aziz Yıldırım, emniyette topu taca attı! Anjiyo olan ancak herhangi bir kalp krizi bulgusuna rastlanmayan Yıldırım, 72 saat boyunca kapısında polis dinlenecek.

Yıldırım gözaltı süresi dolunca sorgusu alınamadan serbest kalacak. Savcı bu durumda Aziz Yıldırım için ya yeni bir karar çıkartacak ya da savcılığa ifade için çağıracak.

İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü Başhekimi Prof. Dr. Zerrin Yiğit, Aziz Yıldırım'ın, 2006'da, damarlarından birine stent koydurduğunu ve o zamandan beri oranın takibinin yapıldığını söyledi.

Yıldırım'ın en son 6 ay önce anjiyosunun bulunduğunu aktaran Yiğit, ''Dün bize 4 saat kadar süren bir göğüs ağrısıyla gelmiş. Elektrosunda bir değişiklik yokmuş. Kalp krizi geçirmesin diye enzimlerini takip ettik. Orada da bir değişiklik olmadı. Ağrılarının gelip gitmesi üzerine kendisine bugün anjiyo yapılmasına karar verdik. Kendisi öncelikle anjiyonun burada yapılmasını istemedi. Daha önceki doktoruna yaptırmak istedi. Sonra kendisini ikna ettik ve burada öğleden sonra anjiyosu yapıldı'' diye konuştu.

Eski tıkanmış olan stendin içinde darlıklar olduğunu aktaran Yiğit, şunları kaydetti:

''Tıkanan yerin, önce mi sonra mı tıkandığını söylemek çok zor. Darlığın olduğu yere şu an müdahale yapmaya gerek yok. Ağrıları geçene kadar gözlem altına aldık. Durumu stabil olduktan sonra taburcu edeceğiz. Medikal takibi yapılacak, normal odaya alındı.

'' DOKTORLAR BİRBİRİNE GİRDİ"

Dün sabah saatlerinde Yıldırım'ın hastaneye kaldırıldığını öğrenen aile doktorları, Haseki hastanesine geldi ve anjiyonun Kadıköy'deki bir hastanede yapılmasını istedi. Ancak Haseki Hastanesi doktorları ve polis anjiyonun burada yapılmasında ısrar etti. Bu gelişme üzerine doktorlar arasında sert tartışmalar yaşandı. Aziz Yıldırım'ın bir orta çözüm olarak Çağlayan'daki bir hastanede anjiyo olabileceği belirtildi. Ancak Yıldırım İ.Ü Kardiyoloji Enstitüsü'nde anjiyo oldu.

NİHAT ÖZDEMİR ZİYARET ETTİ

Hastanede tedavisi süren Aziz Yıldırım'a Fenerbahçeli bazı yöneticiler ile birlikte, Asbaşkan Nihat Özdemir ziyarette bulundu.

Yaklaşık 20 dakikalık ziyaret ardından, Nihat Özdemir, hastane çıkışında basın mehnsuplarının ısrarlı sorularını yanıtlamaktan kaçındı. Gergin olduğu gözlenen Özdemir, Yıldırım'ın sağlık durumu hakkındaki sorular üzerine, gerekli açıklamanın doktorlar tarafından yapılacağını ifade etti.

Bu haber toplam 1865 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.