1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. İYİ PARTİ'de adaylık yarışı başladı
İYİ PARTİ'de adaylık yarışı başladı

İYİ PARTİ'de adaylık yarışı başladı

Gölbaşı’ndaki İYİ PARTİ’de hareketlilik başladı.

A+A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yerel seçimlerde Ankara ve İstanbul dahil 81 ilde kendi adaylarıyla yarışacaklarını açıklaması, siyaset gündemine damga vururken, Gölbaşı’ndaki İYİ PARTİ’de hareketlilik başladı.

İYİ PARTİ ADAYLARI SAHADA

Meral Akşener’in açıklamasının ardından Gölbaşı İYİ PARTİ’de adı geçen adaylar da saha çalışmalarına başladı. İYİ PARTİ Ankara İl Başkan Danışmanı olarak görev yapan Lütfü Yılmaz esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparken, sosyal medya sayfasından bu çalışmaları yayınlıyor.

AKSOY’DAN YILMAZ’A DESTEK İDDİASI

Lütfü Yılmaz’a bu ziyaretlerinde geçtiğimiz dönem ittifak adayı olan Mahmut Aksoy da eşlik ederek destek veriyor. İYİ PARTİ kulislerde Mahmut Aksoy’un Lütfü Yılmaz’ın adaylığına tam destek verdiği iddia edilirken, Aksoy’un ziyaretlerinde Yılmaz’ın yanında yer alması da bunun bir işareti olarak değerlendiriliyor.

İLÇE BAŞKANI ODABAŞI’NA DEDSTEK VERİYOR İDDİASI

Lütfü Yılmaz’a adaylık için Aksoy’un destek verdiği iddia edilirken, İYİ PARTİ’nin ilçe başkanı Mehmet Öztürk’ün de adı başkan adaylığı için geçen bir diğer isim olan Yakup Odabaşı’na tam destek verdiği parti içinde ve kamuoyunda konuşuluyor. İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Öztürk ile Lütfü Yılmaz arasında soğuk rüzgarlar estiği konuşulurken, Öztürk’ün de Yakup Odabaşı ile birlikte görüntü vererek Odabaşı’na tam destek verdiği konuşuluyor.

ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR ETMEMİŞTİ

Nitekim Lütfü Yılmaz, Ankara İl Başkan Danışmanı olduktan sonra bir teşekkür mesajı yayınlamış ve Mehmet Öztürk hariç herkese teşekkür etmişti.

Mahmut Aksoy 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde aday olduktan sonra ilçe başkanlığı koltuğunu Mehmet Öztürk’e bırakmış, seçimlerin kaybedilmesinin ardından Öztürk ve Aksoy’un yol arkadaşlıklarını bitirdiği iddia edilmişti.

Bu haber toplam 1785 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.