1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Karaaslan'dan Kılıçdaoğlu'na sert sözler
Karaaslan'dan Kılıçdaoğlu'na sert sözler

Karaaslan'dan Kılıçdaoğlu'na sert sözler

Kon Tv'de canlı yayına konuk olan Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirdi.

A+A-

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan Kon Tv'de ekrana gelen Ankara Konuşuyor adlı programa canlı yayın konuğu oldu.

16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında vatandaşların neden 'evet' demesi gerektiğini anlatan Karaaslan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da sert bir dille eleştirdi.

MUHARREM İNCE KILIÇDAROĞLU'NA MESAJ VERİYOR

CHP'li Muharrem İnce'nin eleştirilerine yanıt veren Karaaslan "Bence İnce kendi genel başkanına söylemiş oku diye. Onların arasında da bir yarış var. Kılıçdaroğlu tek adam diye bağırıyor. Kılıçdaroğlu sen girdiğin tüm seçimlerden hezimetle ayrıldın. Bırak artık demek ki. İnce de onu söylüyor. Tek adam sensin Kılıçdaroğlu. Burada bir mesaj veriyor Muharrem İnce.

HAYIR DİYENLERE BİR BAKIN

Biz hayır diyenler vatan hainidir demiyoruz ama evet veren cepheye bakalım. Ak Parti-MHP ve BBP evet vereceğini söyledi. Bir de hayırcılara bakalım Hollanda hayır diyor, Almanya hayır diyor, Kandil hayır diyor, Fetö hayır diyor. Hayır veren vatan haini demiyoruz ama hayır oyunda olanların rengini de belli etmemiz lazım.

CHP HER HİZMETE HAYIR DEDİ

CHP zihniyeti bugüne kadar Avrasya tüneli, termik santrale, Marmara'ya, köprülere, barajlara, hızlı trene, duble yollara hayır dediler. Muhalefet etmek için her icraata hayır demek bir siyaset tarzı olmamalı. Bu ülkenin menfaatine ne yaptıysa Ak Parti CHP hayır dedi.

2019'DA SEÇİM VAR GİT ADAY OL KILIÇDAROĞLU

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Karaaslan " Kılıçdaroğlu gece gündüz bağırıyor. Onun derdi şu sandıktan çıkamama duygusu. Biz millete güvene bir partiyiz. 2019'da seçim var git aday ol." dedi.

SABAH FARKLI, AKŞAM FARKLI...

Kılıçdaroğlu gülünç oluyor. Muhtarlıklar kapatılacak diyorlar. Bunlar Kılıçdardoğlu'nun sabah farklı akşam farklı söylediği cümlelerden başka bir şey değil. Mümkünü yok. Bunlar milletin zihnini bulandırmak için söylenen şeyler. Lokantalar kapanacak. Bunlar çok komik ve gülünç laflar. 

Bu haber toplam 2022 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler