1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kaset skandalıyla istifa eden MHP'li Çakır konuştu
Kaset skandalıyla istifa eden MHP'li Çakır konuştu

Kaset skandalıyla istifa eden MHP'li Çakır konuştu

MHP'li Osman Çakır: Eşimle ilişkimiz donmuş durumda. Evlerimiz ayrı, ben Samsun'dayım.

A+A-

Kaset skandalının ardından istifa eden eski MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, Milliyet'e "Eşimle ilişkimiz donmuş durumda. Evlerimiz ayrı, ben Samsun'dayım" dedi

3 KİŞİ BOŞANMA YOLUNDA 6'SI AYRI YAŞIYOR

Seçim öncesinde MHP'de patlak veren "kaset" skandallarının ardından geriye dağılmış evlilikler kaldı. MHP yönetimi yeni isimleri seçerek yoluna devam ederken, kadınlarla özel görüntüleri internete yüklendiği için istifa etmek zorunda kalan 10 MHP'li yönetici şimdi evliliklerini kurtarmanın yollarını arıyor. MHP'li yöneticilerden 3'ü boşanma davasıyla karşı karşıya kalırken, 6'sı ailelerinden ayrı yaşıyor. 2 isim ise birlikte yola devam etme kararı alarak yaraları sarmaya çalışıyor.

Kaset skandallarının ardından istifa etmek zorunda kalan yöneticilerden eski MHP Genel Başkan Yardımcısı Osman Çakır, partiden ayrılmasının ardından ilk kez Milliyet'e konuştu.

NÖBET DEVRİ

"Sınavımız böyle bir şey olmamalıydı. Eşimle ilişkiler donmuş durumda, karşılıklı bir süre vermeyi uygun bulduk. Evlerimiz ayrı, ben Samsun'dayım" diyen Çakır şunları söyledi:
"Kendi şahsi yaşamımız üzerinden partimizin yıpratılmasına zarar görmesine neden olmamak için her şeyden ayrıldık. Yeni arkadaşlarımız nöbeti devraldılar. Bu arkadaşlarımızın kısa sürede bu konuda gereken işlemleri yapacaklarına inanıyorum. MHP önemli siyasi parti. Bu süreçte de büyük önem taşıyor. Dolayısıyla TBMM'de temsil edilmesinde siyasi hayattada güçlü şekilde varolmasında büyük fayda var. Bu süreç değerlendirildiğinde MHP'nin önümüzdeki günlerde önemi daha da artacaktır. Ama bizim sınavımız böyle bir şey olmamalıydı. Sınavımız bu parti çalışmalarında katkılarımızın değerlendirilmesi olmalıydı. Arkadaşlarıma başarılar diliyorum."

Çakır, konuya ilişkin savcıya ifade vermesinin sözkonusu olmadığını, böyle bir çağrının da yapılmadığını söyledi.

'BEKLEME SÜRECİNDEYİZ'

Olay sonrasında ailesiyle evlerini ayırmak zorunda kalan Çakır, "Benim Samsun'da evim vardı. Şimdi buradayım. Memleketim Trabzon. Oralara gidiyorum. Eşimle ilişkimiz şu an donmuş durumda. Karşılıklı birbirimize süre tanıdık. İlerine ne olacak onu göreceğiz. Şimdilik bir bekleme süreci yaşıyoruz. Hayırlısı olur inşallah" diye konuştu.

Bu haber toplam 1612 defa okunmuştur
Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.