1. HABERLER

  2. Kaymakam Cinbir'den atama yorumu
Kaymakam Cinbir'den atama yorumu

Kaymakam Cinbir'den atama yorumu

Kaymakam Şevket Cinbir'den atama yorumu: Gururluyum, heyecanlıyım

A+A-

3 Eylül 2014 Tarihli ve 29108 Sayılı Resmi gazete’ de yayımlanan İçişleri Bakanlığına ait atama kararları ile bir yıldır  Gölbaşı’nda görev yapan ve Silifke'ye tayini çıkan  Kaymakam Şevket Cinbir, atama kararı sonrası sosyal medyadaki kendine ait sayfasından şu açıklamada bulundu;

GURURLUYUM, HEYECANLIYIM

Aziz Milletimin güzel ve vefalı insanlarına bundan böyle Silifke Kaymakamı olarak hizmet edecek olmanın gurur ve heyecanı içindeyim. Allah mahçup etmesin inşaallah. Bugün gerçekleşen atamam için duygu ve düşüncelerini paylaşan dostlarıma teşekkür ediyorum.

SİLİFKE ZENGİNLİK KATACAK
En kötü şartlarda bile yanımdan hiç ayrılmayan eşim ve çocuklarımla birlikte tanıştığımız memleketimin güzel insanlarına , Silifkenin güzel insanlarını da dahil edecek olmanın hayatımıza zenginlik katacağı düşüncesini taşıyoruz.

GÖLBAŞILILARA TEŞEKKÜR ETTİ
Gölbaşı görevim sırasında hayatımızın en zor zamanlarında (Babamın rahatsızlığı ve ölümü ile iki dayımın ölümleri.) bizlerin yanında olan ve acılarımızı paylaşarak azaltan başta Gölbaşı'lı olmak üzere tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

Bu haber toplam 4499 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum