1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kazıp gittiler! Geriye koca bir çukur bıraktılar
Kazıp gittiler! Geriye koca bir çukur bıraktılar

Kazıp gittiler! Geriye koca bir çukur bıraktılar

Eymir mahallesi Köyceğiz gölü caddesinde alt yapı yapan ekip, işi bitince çekip gitti. Geride ise asfaltlanmayı bekleyen bir koca bir çukur bıraktı.

A+A-

Eymir mahallesi Köyceğiz gölü caddesinde alt yapı yapan ekip, işi bitince çekip gitti. Geride ise asfaltlanmayı bekleyen bir koca bir çukur bıraktı. Çalışma yapılan sokak onlarca tampon yedi. Böyle devam ederse burada daha bir çok araç ön takım yemeye devam edecek.
Büyükşehir’e bağlı ekipler Eymir Mahallesinde çalışmaya başladı. Mahallenin çeşitli yerlerinde işlerini yapan ekipler, her zaman olduğu gibi asfaltı, greyder ve asfalt delme makineleriyle tarumar etmek durumunda kaldı. İşlerini bitiren ekipler daha sonra tası tarağı toplayıp gitti. Geride ise ön takım yiyerek beslenen hendek gibi çukur canavarı bıraktılar.
VATANDAŞ ZARARDA
Mahalledeki esnaf ve vatandaş, son bir hafta içerisinde onlarca aracın çukura girerek hasara uğradığını söylüyor. Hiçbir uyarı ve önlem olmayan sokakta bir anda önlerine çıkan çukuru fark eden araçlar, girdikleri gibi çıkamıyor.
Özellikle tamponların hasara uğradığını söyleyen çevre esnafı "Hendeği gördüklerinde geç kalınmış olunuyor. Özellikle geceleri ışık olmadığı için araçlar, çalışmayı fark etmiyorlar. Araç sahipleri hendeği fark edemeyince çarpıp, araçlarına hasar açtılar. Tamponları düşüyor ve bagaja atıp gidiyorlar. Böyle bir hendeğe çarpan araçta bir çok hasar meydana gelebilir"diyerek bu çalışmaların bir an önce yapılmasını istediler.
SORUMLULUK KİMDEYSE BAKSIN
Esnaf ve vatandaşlar Eymir Mahallesinde Köyceğiz Gölü caddesindeki bölgesindeki sorumluların bir an önce çalışmaları tamamlamasını bekliyorlar. “Caddelere bakan Büyükşehir, sokaklara bakan Gölbaşı Belediyesi, buraya kim bakıyorsa gelsin hizmet versin” diyen vatandaş artık bıktıklarını belirtiyorlar.

Bu haber toplam 1188 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.