1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kılıçdaroğlu: Başbakan sokak ağzıyla konuşmasın
Kılıçdaroğlu: Başbakan sokak ağzıyla konuşmasın

Kılıçdaroğlu: Başbakan sokak ağzıyla konuşmasın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'a sert cevap verdi.

A+A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu arasında fikir anlaşmazlığı olduğunu ileri sürdü.

 Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada Başbakan Erdoğan için 'sokak ağzıyla konuşmaktan vazgeçsin' dedi.''Dış politika sokak ağzıyla yapılmaz diyen Kılıçdaroğlu, Türkiye Suriye'ye müdahale etmeyi meşrulaştırmayı hedefliyor ''dedi.

BUNUN ADI İHANETTİR

Ankara'da güvenlik zirvesi yapılırken daha bakanların ayrılmadığı sırada ABD'nin Ankara Büyükelçisi Ricciardone'nin oraya adeta bir "baskın" yaptığını dile getiren Kılıçdaroğlu, iç ve dış kamuoyuna büyükelçi ile başka bir zirve yapıldığı görüntüsü verildiğini belirterek "İç ve dış kamuoyuna verdiğiniz görüntü bu. Zirve öncesi, zirve sonrası ABD Büyükelçisi'nin bildiğini biz bilmiyoruz. TBMM Başkanı da parlamento da parlamentoda grubu olan partiler de bilmiyor. İşte sorun bu. Siyasi nezakete sığmayan sözlerle bize saldırmanızın nedeni de bu. Siz de çok iyi biliyorsunuz ki böylesine angaje olduğunuz bir konuda yol haritanızı daha sonra çizeceksiniz. Yani siyasi bir hedefiniz yoksa siz başkalarının siyasi hedeflerine taşeronluk yapıyorsunuz demektir" diye konuştu.

Bu haber toplam 1548 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.