1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Kılıçdaroğlu CHP'li vekillerin peşini bırakmıyor
Kılıçdaroğlu CHP'li vekillerin peşini bırakmıyor

Kılıçdaroğlu CHP'li vekillerin peşini bırakmıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin Ağustos ayı boyunca çalışmalarını istedi

A+A-

Kılıçdaroğlu, milletvekillerine Ağustos ayı boyunca yaptıkları çalışmaları içeren raporu en geç5 Eylül'e kadar kendisine iletmeleri talimatı verdi.

YENİ BİR SÜREÇ BAŞLAYACAK

CHP örgütlerine "1 Eylül'e kadar dinlenin ancak Ramazan'da halktan uzak kalmayın" talimatı vererek Eylül ayında yeni bir süreci başlatacağının işaretini veren Kılıçdaroğlu, milletvekillerinden de boş durmayarak çalışmalarını istedi.

5 EYLÜL'E KADAR SÜRE TANIDI

ANKA'nın haberine göre Kılıçdaroğlu, CHP milletvekillerine "Değerli yol arkadaşım" hitabıyla birer mektup göndererek, tatilde de çalışmalarını istedi. Kılıçdaroğlu mektubunda "Demokrasi, özgürlük ve insan haklarının baskı altında olduğu, iç ve dış tehditlerin acı tablolarını yaşadığımız bu dönemde CHP grubu olarak halkımızdan aldığımız vekâletin sorumluluğu içinde hep beraber mücadele edeceğiz" dedi. TBMM'nin 15 Temmuz'da tatile girmesiyle birlikte milletvekillerinin faaliyetlerini parlamento dışında sürdürdüklerini anımsatan Kılıçdaroğlu, "Ağustos ayı boyunca yaptığınız çalışmaları içeren raporu en geç 5 Eylül 2011 Pazartesi günü Genel Başkanlığa iletmenizi rica ederim" dedi.

Bu haber toplam 1353 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.