1. HABERLER

  2. Kimlik mağazalarından kampanyaya destek geldi
Kimlik mağazalarından kampanyaya destek geldi

Kimlik mağazalarından kampanyaya destek geldi

Türkiye Gençlik Federasyonu (TÜGEF) Gölbaşı Gençlik Derneği, Beyaz Tv ana haber bülteni sunucusu Ferda Yıldırım ve Son Gaste’nin Ankara Sevgi Evi’nde kalan kimsesiz çocuklar için başlattığı “Kıyafet ve ayakkabı Kampanyası”na bir destekte Kimlik mağazaları

A+A-

Türkiye Gençlik Federasyonu (TÜGEF) Gölbaşı Gençlik Derneği, Beyaz Tv ana haber bülteni sunucusu Ferda Yıldırım ve Son Gaste’nin Ankara Sevgi Evi’nde kalan kimsesiz çocuklar için başlattığı “Kıyafet ve ayakkabı Kampanyası”na bir destekte Kimlik mağazalarından geldi.

Kimlik mağazalarının sahibi Ak Parti Van milletvekili Burhan Kayatürk, Çubuk’ta Yakka mağazalarının açılışı için katıldığı programda kampanyaya destek sözü verdi.  Gölbaşı Gençlik Derneği Başkanı Onur Altay’ın kimsesiz çocuklar için başlatılan kampanyadan Burhan Kayatürk’ü haberdar etmesi üzerine, Kayatürk Ankara Sevgi Evi’nde ki kimsesiz 50 çocuğa kıyafet yardımında bulunacağını söyledi. Kampanyayı anlamlı bulduğunu ifade eden Kayatürk “Böyle anlamlı bir kampanyanın içinde bulunmak ayrı bir güzellik. Kimsesiz çocuklara bir nebze de faydalı olabilirsek, bayramda onların yüzünü güldürebilirsek ne mutlu bize.” dedi.

 

 

Bu haber toplam 6198 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.