1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Koçak: Gönüllerde de anketlerde de öndeyiz
Koçak: Gönüllerde de anketlerde de öndeyiz

Koçak: Gönüllerde de anketlerde de öndeyiz

Merhum BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 15. yılında Gölbaşı'nda anıldı.

A+A-

 Merhum BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nu vefatının 15. yılında Gölbaşı'nda anıldı.  Anma ve iftar programı  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlarken programda, Yazıcıoğlu'nun hayatından kesitlerin yer aldığı video izletildi.

Akalın'da düzenlenen Anma Programına BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yanı sıra yaklaşık 2 bin 500 kişi katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan BBP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Gökhan Koçak, anketlerde önde olduklarını ifade ederken şu ifadeleri kullandı;

Ömrümün en güzel yıllarını Merhum Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu'nun dizinin dibinde geçirdik. İyi ki onu tanımışız iyi ki onunla yol yürümüşüz. Onu tanıdığımız için şükrediyoruz ve onun dizinin dibinde büyüdüğümüz için minnettarız. Eğer bugün sahip olduğumuz duruş varsa, onun öğretilerinden ilham aldığımız içindir. Muhammed'i duruş Muhsin-i tavır Muhsin Yazıcıoğlu’nun  tavır ve duruşunu örnek alıyoruz.

Bugün yollara çıkmamızın nedeni, rahmetli başkanımızı anmakla birlikte, onun davasını da devam ettirmemiz gerektiğini biliyoruz. Ya korkularımızla koyun koyuna yatıp birbirimizle cedelleşmeye devam edecektik ya da prangaları söküp iyiliğe, güzelliğe ve hakikate doğru dev bir adım atacaktık. Gölbaşı’nda biz dev bir adım attık inşallah. Bizi karlar Altında bıraktılar. 15 yıldır beklediğimiz adaletin peşindeyiz, ama Allah'a hamd olsun ki çığ olduk geliyoruz.

 4 aydır sahadayım vatandaşlarımız  'İyi ki çıktınız, iyi ki bize üçüncü bir yol açtınız.' Özlediğimiz gün, bugündü diyor. Elimizin rahatlığıyla gidip hilalle güle mührü basacağız diyorlar.  

Gölbaşı halkına bizi bağrına basan ve canı gönülden destek olan Kadirşinas halkına teşekkür ediyorum.Gönüllerde öndeydik ama şimdi anketlerde de öndeyiz. 31 Mart akşamı inşallah kazanacağız.

Bu haber toplam 1774 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.