1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Kürşat Karakaya evlilik yolunda ilk adımı attı
Kürşat Karakaya evlilik yolunda ilk adımı attı

Kürşat Karakaya evlilik yolunda ilk adımı attı

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya'nın yeğeni olan genç işadamı Kürşat Karakaya, evlilik yolunda ilk adımı attı.

A+A-

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya'nın yeğeni olan genç işadamı Kürşat Karakaya, evlilik yolunda ilk adımı attı. Aile arasında gerçekleşen törende, çiftin nişan yüzüklerini takma anında heyecan doruktaydı.

Tören, aile, dost ve yakınlarının katılımıyla gerçekleşti. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, yeğeni Kürşat Karakaya ve nişanlısına nişan yüzüklerini takarken, duygusal bir an yaşandı. Kürşat ve nişanlısı, mutluluklarının sembolü olan bu yüzükleri takarken gülümseyerek birbirlerine bakıştılar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, genç çiftin omuzlarında durarak, bir ömür boyu mutluluklar diledi. Kendisi, bu özel anlarında çifte destek olmanın ve mutluluklarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Kürşat Karakaya ve nişanlısı için, herkesin mutlu bir evlilik yaşaması dileklerini iletti. Aynı zamanda, genç çifte birlikte güçlü bir gelecek inşa etmeleri için başarılar diledi.

Bu özel günlerinde Kürşat Karakaya ve nişanlısına sevgi dolu bir gelecek diliyoruz.

Bu haber toplam 2363 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.