1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Lodos Çanakkale'de sele neden oldu
Lodos Çanakkale'de sele neden oldu

Lodos Çanakkale'de sele neden oldu

Kuvvetli yağış ve lodos, Ayvacık ve Eceabat ilçelerinde yaşamı olumsuz etkiledi.

A+A-

Ayvacık'ın Küçükkuyu beldesinde etkisini artıran yağış, Yeşilyurt Deresi'nin taşmasına neden oldu. Özellikle Sahil ve Mıhlı mahallelerindeki bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

Vatandaşlar ve belediye ekipleri, yağmur sularını tahliye etmek için çaba gösterdi.

Belediye Başkanı Cengiz Balkan, zarar gören ev ve iş yerlerini ziyaret edip, belediye ekiplerinin gerekli tedbirleri aldığını ifade ederek, yağışın çok etkili olduğunu söyledi.

Öte yandan, Eceabat'taki olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçede bir süre elektrikler kesildi. Fırtınayla etkili olan yağış nedeniyle bazı caddelerde su taşkınları oldu. Tıkanan rögarları belediye ekipleri açtı. Şimşekler Çanakkale Boğazı'nı zaman zaman aydınlattı.

Bu haber toplam 1171 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.