1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Mamak'ta Başkan Tuna'ya yoğun ilgi
Mamak'ta Başkan Tuna'ya yoğun ilgi

Mamak'ta Başkan Tuna'ya yoğun ilgi

AK Parti Mamak Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi’ne katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’ya, gençler yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Kongrenin düzenlendiği Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde salonu hınca hınç dolduran gençlerin, “Mamak seninle gurur duyuyor” tezahüratları ve alkışlarıyla karşılanan Başkan Tuna, gençlerin sevgisine selamla karşılık verdi. Gençlerin selfie ve fotoğraf çektirme taleplerini kırmayan Başkan Tuna, uzun süre, yerine oturmakta güçlük çekti. 

          Mamak İlçe Gençlik Kolları Kongresi’ne Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş,  AK Parti İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Gençlik Kolları il ve ilçe başkanları ile çok sayıda genç ve parti yöneticileri katıldı.       

           Kongrede gençlerin alkışları arasında kürsüye gelerek, katılımcıları tek tek selamlayan Başkan Tuna,  “ Sevgili gençler, kongremizin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyor, her birinize sevgilerimi sunuyorum” dedi. 

            Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Tuna, “Mamak gençliğinin ne kadar canlı olduğunu biliyoruz. Mamak’ın yerinin de özel olduğunu biliyoruz. Sağ olun var olun” dedi. 

           Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine yeni geldiğini hatırlatan Başkan Tuna, konuşmasını şöyle sürdürdü: 

       “Göreve geldiğimizde bütün teşkilatlarımızın desteklerini her zaman yanımızda gördük. Bundan sonra da yine sizlerle el ele vererek güzel hizmetlere vesile olacağımıza inanıyorum. Sizlerin destek ve gayretleriyle, ortak akılla inşallah, Ankara'mıza, daha güzel hizmetleri bu bayrak yarışında vermeye gayret edeceğiz. Sizlerle el ele vererek daha güzel noktalara getireceğimiz konusunda da hiçbir şüphemiz yoktur.”  

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden itibaren Belediye’nin tüm birimlerinden brifingler aldığını ifade eden Başkan Tuna,  çalışmaları gece-gündüz aralıksız olarak sürdürerek, ‘’Herkesin, hızla işine gücüne bakması düşüncesindeyiz’’ dedi. 

 

 -“SİZ GENÇLERLE BİR ARADA OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM” 

         Yoğun mesaisine rağmen Mamak Gençlik Kollarının Kongresi’ne katılarak,  selam vermek istediğini vurgulayan Başkan Tuna, “Çalışmalarıma kısa süre de olsa ara vererek, siz gençlerle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde el ele vereceğiz.  Mamak Belediye Başkanımız ve ilçe başkanımızla ilçemizin ihtiyaçları ve yapabileceğimiz çalışmaların istişaresini gerçekleştireceğiz” diye konuştu. 

             Konuşmasının ardından, salondan yine gençlerin alkışları arasında çıkan Başkan Tuna, dışarıda kendisini bekleyen gençlerle tek tek fotoğraf çektirerek, kongre hatırası için hazırlanan afişe, günün anısına imza attı.  

Bu haber toplam 1632 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.