1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Mazot yüklü minibüse sigara ile yaklaştı
Mazot yüklü minibüse sigara ile yaklaştı

Mazot yüklü minibüse sigara ile yaklaştı

Güngörende, kamyonlardan mazot çaldığı öne sürülen bir kişi, minibüsle kaçmaya çalışırken polis ekiplerine yakalandı.

A+A-

Polis ekipleri ile yaşanan kovalamacanın ardından şüpheli D-100 Karayolu trafiğinin yavaşlatılması sonucunda yakayı ele verdi. Camları siyah perdelerle kapatılmış minibüste çok miktarda mazot bulundu.Polisin çalıntı mazota ağzındaki sigara ile yaklaşması ise objektiflere yansıdı.

MİNİBÜSÜ POLİSİN ÜZERİNE SÜRDÜ

Davutpaşa'daki Yıldız Teknik Üniversitesi'nin arkasında park halindeki kamyondan mazot çalındığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Ekibin olay yerine gitmesiyle 34 TS 7602 plakalı Magirus marka minibüse binen Metin P. (32) kaçmaya başladı. Saat 23.00 sıralarındaki olayda, ara sokaklarda yaşanan kovalamacanın ardından, Metin P. minibüsle D 100 karayoluna çıkarak Boğaziçi Köprüsü istikametine döndü. Minibüsü yakalamak için çok sayıda emniyet ekibi seferber oldu. Haliç Köprüsü çıkışı Halıcıoğlu civarında trafik polisleri trafiği yavaşlattı. Ekiplerin yolu kesmesiyle kaçamayacağını anlayan Metin P. minibüsü polis ekiplerinin üzerine sürdü. Ancak minibüsü durdurmak zorunda kaldı. Kıskıvrak yakalanan Metin P. Kelepçelenerek polis aracına bindirildi.

Bu sırada minibüsün motor bölümünde küçük bir parlama yaşandı. Kısa süreli paniğe yol açan minibüste çıkan küçük çaplı yangın, polisler tarafından yangın tüpleriyle müdahale edilerek söndürüldü.

Çekiciye yüklenen minibüs Güngören Şehit Osman Kahraman Polis Merkezi'ne götürüldü. Minibüsün içinde ve bagaj bölümlerinde içi mazot dolu 4 bidon ve 7 boş bidon, hortum, huni ve bir adet ekmek bıçağı bulundu. Zanlının benzer suçlardan sabıkası bulunduğu öğrenildi.

Şüphelinin polis merkezindeki sorgusu sürüyor.

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.