1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Melih Gökçek'ten dokunulmazlık yorumu
Melih Gökçek'ten dokunulmazlık yorumu

Melih Gökçek'ten dokunulmazlık yorumu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasına ilişkin girişimleri değerlendirerek, bu durumda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 37 fezlekeyle karşı karşıya kalacağını bildirdi.

A+A-

Gökçek, "Bu durumda KK (Kemal Kılıçdaroğlu) en geç bir iki senede başkanlığı mecburen bırakacak. CHP'de genel başkan adayları rekabete başlayabilir"dedi.

         Gökçek, Twitter hesabından Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasına yönelik hamlesini değerlendirdi.

         Dokunulmazlıkların kaldırılmasının ardından CHP genel başkan adaylarının rekabete başlayabileceğini belirten Başkan Gökçek, “Kemal Kılıçdaroğlu kendi etti, kendi bulacak inşallah. KK'nın 37 fezlekesi var. Bir sıçrarsın, iki sıçrarsın, üçüncüde… Bu durumda KK en geç bir iki senede başkanlığı mecburen bırakacak. CHP'de genel başkan adayları rekabete başlayabilir” dedi.  

         Başkan Gökçek, “...Hişşt Levent. Dokunulmazlıklar kalkıyormuş. Bu anları hatırladın mı?” diyerek, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök’ün Gezi olayları sırasında polise küfür ettiği görüntüleri paylaşarak, "Şerefli Türk polisi, senden hukuk karşısında hesap soracağı günü iple çekiyor. Bakalım kuru sıkı hakaret etmek neymiş, göreceğiz” diye seslendi.

         CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal’ı da etiketlediği, “Mahmutcum, TCK 134'e 2012 yılında eklenen hükümden herhalde haberin yok. TCK 134/2'ye göz at”twit'iyle Başkan Gökçek,“Hatırlatayım, bu konuda Aylin'in (Aylin Nazlıaka) fezlekesi var. Darısı başına inşallah... Ama seninki iki tane. Korkup görüntüleri boşuna silmeye kalkma. Avukatım Fatih Atalay ekran görüntülerini aldı. Artık uyku sana haram” dedi.

        -“DEMİR’İ ÜLKE OLARAK ALKIŞLIYORUZ”

         Kızılay’da yaşanan bombalı terör saldırısının faili Seher Çağla Demir’in ağabeyinin “Allah onlara fırsat vermesin. Ülkemi bölmeye çalışan kişilerin Allah bin belasını versin" şeklindeki açıklamasını da twitterdan paylaşan Başkan Gökçek, Ankara'yı kana bulayan PKK'lı Seher Çağla Demir'in ağabeyi Burhan Demir'in açıklamasını ülke olarak alkışlıyoruz” dedi.

Bu haber toplam 2266 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.