1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin’den Belediye Başkanı Odabaşı’na Sert Yanıt
MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin’den Belediye Başkanı Odabaşı’na Sert Yanıt

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin’den Belediye Başkanı Odabaşı’na Sert Yanıt

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Odabaşı'nın kendisi ve Gölbaşı Belediye Spor Kulübü hakkındaki iddialarına yanıt verdi.

A+A-

Şahin, Odabaşı'nı, belediyeden maaş aldığı iddia edilen ilçe başkanının ismini açıklamaya davet etti.

Şahin, Gölbaşı Belediye Meclisi'nde yapılan konuşmada spor kulübü hakkında yanlış bilgiler verildiğini belirtti. Şahin, "Belediye Başkanı ya sorunu algılayamamış ya da bilgi sahibi değildir. Bir spor sever ve geçmiş dönem spor kulübü başkanı olarak, Gölbaşı’nın en kıymetli markası olan bu kulübe sahip çıkmasını istemiştik. Ancak yaptığı açıklamada, spor kulübünün dernek olmadığından bile habersiz bir şekilde kamuoyuna yanlış bilgi vermektedir," dedi.

Şahin, konuşmada adı geçen ilçe başkanının kim olduğunun anlaşılamadığını belirterek, kendisine yönelik herhangi bir itham varsa cevaplanmasını istedi:

  • İlçe Başkanlığımız döneminde çalışanların promosyon parası ile makam aracı mı aldık?
  • Belediyeye kiralık araçlar mı verdik?
  • Akaryakıt yolsuzluğunda adımız mı geçti?
  • İmar yolsuzluğundan gözaltına mı alındık?
  • Akrabalarımızın tahakkuk etmiş emlak vergi borçlarını silmek suretiyle kamuya zarar mı verdik?
  • Belediyeden yeşil alan kiralayarak fahiş fiyatla başkalarına mı kiraladık?

Şahin, "Eğer hakkımızda yolsuzluk, usulsüzlük ile ilgili bilgi ve belgeye sahip olan varsa, birlikte savcılığa gitmeye hazırız. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun," diye ekledi.

Musa Şahin, Belediye Başkanı Odabaşı’nın sürekli olarak objektiflik ve şeffaflıktan bahsettiğini ancak seçim çalışmalarında harcandığı iddia edilen 100.000.000 TL (eski para ile 100 trilyon TL) hakkında açıklama yapmasını istedi. Şahin, "Bu paranın kaynağını açıklayabilir misiniz? Gölbaşı’lı hemşehrilerimizin hakkını kimseye yedirmem diyen Sayın Başkan, bu harcamalar konusunda hassasiyetinizi gösterecek misiniz? Ankaralı hemşehrilerimizin hakkını yedirmeden, garip gurebanın helal parasını iade etmeyi düşünüyor musunuz?" diye sordu.

Ayrıca, belediyeden maaş aldığı iddia edilen ilçe başkanının ve geçen ay işten çıkarılan ilçe başkanının kim olduğunun açıklanmasını talep eden Şahin, "Bu konularda kamuoyunu aydınlatmanızı bekliyoruz," diyerek sözlerini tamamladı.

Saygılarımızla.

Bu haber toplam 2948 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.