1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP GÖLBAŞI İLÇE TEŞKİLATI YEMEKTE BULUŞTU
MHP GÖLBAŞI İLÇE TEŞKİLATI YEMEKTE BULUŞTU

MHP GÖLBAŞI İLÇE TEŞKİLATI YEMEKTE BULUŞTU

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat buluşması yemeği düzenlendi.

A+A-

Yemeğe Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Ülkü Ocakları eski başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları, muhtarlar, gaziler, mahalle temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler seçimi öncesi birlik ve beraberlik mesajının verildiği yemekte, Cumhur İttifakı’nın yeniden Gölbaşı Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Ramazan Şimşek’e tam destek verildi.

“Çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz”

Konuşmasına salondaki gazileri selamlayarak başlayan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Siyaset uzun soluklu, dikenli bir yok. O dikenli yolda yürümekte zor. Ben hem milliyetçi, hem ülkücüyüm. Ben, devletimi, milletimi, bayrağımı, sonuna kadar seviyorum” dedi.

“Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Bilge Lider MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin takdiriyle, sizlerin desteğiyle 2019 yılında belediye başkanı oldum” diyen Başkan Şimşek “Bu görev zor bir görev, vebali büyük. Kamuda görev yapan kişi, doğmamış bebeğin hakkından sorumludur. 150 bin kişinin sorumluluğunu aldım. Bu sorumlulukla, halkın malını peşkeş çekmedik. Belediyenin parasını kimseye yedirmedik. Başınızı öne eğdirecek hiçbir şey yapmadım. Gölbaşı’nda sadece Ankara’da değil, dünyanın ilklerini gerçekleştirdik. Çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. Hep beraber kapı kapı gezeceğiz. Allah nasip ederse de önümüzdeki seçimlerde üç hilal bayrağını Gölbaşı Belediyesi’nin surlarına asacağız.” Şeklinde konuştu.

“Her köye gideceğiz her kapıyı çalacağız”

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin de konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Alparslan Türkeş bu yol dikenlidir ayağını seven gelmesin diyordu. Bizler gövdemizi koyduk. Bizler buradayız ülkücülerin evi de yuvası da burasıdır.  Ben davamı satmam diyenlerin neler için pazarlık yaptıklarını görüyoruz. Ülkücü olmak zordur. Bir olacağız, çok çalışacağız. Allah’ın izniyle Ankara’da Turgut Altınok’u, Gölbaşı’nda Ramazan Şimşek’i belediye başkanı yapacağız. Seçime az bir süre kaldı. Her köye gideceğiz her kapıyı çalacağız. Gece gündüz çalışacağız. Tanrı Türk'e yar olsun, Turan eller var olsun.”

Program duaların ardından, toplu fotoğraf çekilmesinin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 1287 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.