1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP İlçe Başkanı Musa Şahin’den Gölbaşı Belediyespor’un Sahipsiz Kalmasına Tepki
MHP İlçe Başkanı Musa Şahin’den Gölbaşı Belediyespor’un Sahipsiz Kalmasına Tepki

MHP İlçe Başkanı Musa Şahin’den Gölbaşı Belediyespor’un Sahipsiz Kalmasına Tepki

MHP İlçe Başkanı Musa Şahin’den Gölbaşı Belediyespor’un Sahipsiz Kalmasına Tepki

A+A-

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, yerel seçimlerin ardından Gölbaşı Belediyespor’un sahipsiz bırakıldığını iddia ederek belediye yönetimine sert eleştirilerde bulundu. Şahin, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gölbaşı’nın en kıymetli markası olan Gölbaşı Belediye Spor maalesef sahipsiz ve kimsesiz kaldı. Erkekler Futbol A Takımı, büyük emeklerimiz sonucu tarihinde ilk defa iki sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig’e veda ederek Süper Amatör Lig’e düştü. Üzerinde çok uğraştığımız ve hepimizin kızlarından oluşan Kadınlar Futbol A Takımı, 1. Lig’e çıkma başarısı göstermesine rağmen belirsizlik sebebiyle kapanma noktasına geldi.

Tamamen kendi evlatlarımızdan oluşan alt yaş takımlarımız ise başarıdan başarıya koşuyor. U-18 Türkiye Şampiyonası’nda destansı bir mücadele sergileyerek Türkiye 5.’si oldular; ancak ne tebrik eden oldu ne de takdir eden. Basketbol, voleybol, judo, güreş ve diğer branşlarda ise sporcular antrenmanlara katılamıyor, kiminle görüşeceklerini bilmiyorlar.

Bu kulübe, Gölbaşı’na ve Gölbaşı’nın gençlerine yazık oluyor. Kulüp, iki aydır sahipsiz ve kapalı. Türkiye Şampiyonası final maçları için ilçemize gelen takım yöneticileri muhatap bulamıyor, kulüp kilitli olduğundan soyunma odalarını kullanamıyor, duş alamıyor ve sahaya giremiyorlar. Tanıdıklarını arayarak yardım istiyorlar. Bu durum, çoğu şehirde olmayan imkanlarıyla spor kenti imajımıza ve misafirperverliğimize yakışmıyor. Gölbaşı’nın kadirşinas halkına bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok.”

Şahin, Gölbaşı Belediyespor’un yeniden sahiplenilmesi ve genç sporcuların hak ettiği desteği görmesi için yetkililerin acilen harekete geçmesi gerektiğini vurguladı.

Bu haber toplam 1827 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler