1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'den sınıra moral ziyareti açıklaması
MHP'den sınıra moral ziyareti açıklaması

MHP'den sınıra moral ziyareti açıklaması

Gölbaşı Belediye meclis üyeleri Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek için sınırdaki birliklere gidiyor. MHP’nin ziyarette yer almayacağı öğrenilirken MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan “Gönlümüz de yüreğimiz e askerlerimizden yana. " dedi

A+A-

Gölbaşı Belediye meclis üyeleri Zeytin Dalı Harekatı'na katılan askerlere destek vermek için sınırdaki birliklere gidiyor. MHP’nin ziyarette yer almayacağı öğrenilirken MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan “Gönlümüz de yüreğimiz e askerlerimizden yana. Yoğun bir gündemimiz olduğu için biz ziyarete katılamayacağız.” dedi.

SON GASTE’ye konuşan MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan sınırdaki birlikleri ziyarete partisine mensup meclis üyelerinin katılamayacağını açıklarken, katılamayış nedenlerini şu sözlerle açıkladı;

O TARİHLERDE AYRI PROGRAMIMIZ VAR

Bizim malum parti içi çalışmalarımızla ilgili yoğun bir gündemimiz var. Ve ziyaretin yapılacağı tarihlerde meclis üyelerimizle birlikte ayrı bir programımız var. Bizim sınırdaki askerlerimizle ilgili hem yardımlarla ilgili hem de moral ziyaretiyle ilgili ayrı bir programımız var. Genel merkezimiz ve il teşkilatımızın aldığı karar doğrultusunda bu kararı aldık.

GÖNLÜMÜZ DE YÜREĞİMİZ DE ASKERLERİMİZLE

Giden arkadaşlara da bir şey demiyoruz. Gidip askerimize moral verebilirler. Bizim gönlümüz de yüreğimiz de, dualarımız da vatan için çarpışan askerimizle birlikte. Önümüzdeki günlerde bununla ilgili bir basın açıklaması yapacağız. Dedi.

Bu haber toplam 1662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler