1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. MHP'li Mirza: Gölbaşılı üreticilere destek olunmalı
MHP'li Mirza: Gölbaşılı üreticilere destek olunmalı

MHP'li Mirza: Gölbaşılı üreticilere destek olunmalı

MHP Belediye Meclis Üyesi Uğur Mirza, Gölbaşılı hayvan üreticilerine pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğini belirtti.

A+A-

Kurban Bayramı nedeniyle Türkiye'nin dört bir yanından hayvan üreticilerinin Gölbaşı Kurban Satış alanına geldiğine dikkat çeken Mirza, Gölbaşılı üreticilere öncelik tanınması gerektiğini vurguladı.

MİRZA'DAN GÖLBAŞILI ÜRETİCİLERE DESTEK ÇAĞRISI

Uğur Mirza, Gölbaşılı hayvan üreticilerinin daha avantajlı koşullarda satış yapabilmesi için pozitif ayrımcılığın önemli olduğunu ifade etti. "Gölbaşılı üreticilerimize destek olmak amacıyla gerekirse daha ucuz yer temini yapılmalı," diyen Mirza, yerel üreticilerin kurban pazarında öncelikli yerlerde bulunması gerektiğini söyledi.

ÜRETİCİLERİN KONAKLAMA SORUNU

Kurban pazarında çadır kuran üreticilerin konaklama konusunda sıkıntılar yaşadığını belirten Mirza, geçmiş dönemde belediye tarafından üreticilere yatak verildiğini hatırlattı. "Yeni yönetimden de hayvan üreticilerimize yatak dağıtılmasını bekliyoruz," dedi.

Mirza, bu tür desteklerin hem üreticilere moral ve motivasyon sağlayacağını hem de Gölbaşı’nın ekonomisine katkıda bulunacağını ifade etti. "Gölbaşılı üreticilerimizin haklarını korumak ve onları desteklemek bizim önceliğimiz olmalıdır," diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 1992 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.