1. HABERLER

  2. Mogan'a can suyu
Mogan'a can suyu

Mogan'a can suyu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kızılırmak'tan Mogan Gölü'ne su vererek, kıyılardaki yosun oluşumunun önleyecek. Başkan Gökçek, Gölbaşı’nda katıldığı halk iftarında Mogan’a can suyu verileceğini söyledi.

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Kızılırmak'tan Mogan Gölü'ne su vererek,  kıyılardaki yosun oluşumunun önleyecek. Başkan Gökçek, Gölbaşı’nda katıldığı halk iftarında Mogan’a can suyu verileceğini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Halk İftarı”nın yedincisi Gölbaşı’nda gerçekleştirildi.

Atatürk Sahil Parkı’nda verilen iftara, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, meclis üyeleri, belediye bürokratları, STK temsilcileri ile 6 binin üzerinde Gölbaşılı katıldı. İftarın ardından konuşma yapan Başkan Gökçek, Gölbaşılıların Ramazan-ı şerifinin mübarek olmasını dileyerek, “Seçimlerde hem Gölbaşı Belediyesi’ni , hem Büyükşehir Belediyesi’ni  bir sefer daha verdiniz . Bundan dolayı size hem Gölbaşı adına,  hem de Büyükşehir adına şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.  

MOGAN’A CAN SUYU

Başkan Gökçek, önceliklerinin Mogan Gölü olduğuna dikkat çekerek “İnşallah bunları yapacağız, şuanda en acil işimizin suyu gün geçtikçe eksilen Mogan Gölü olduğunu biliyoruz. Pazartesi gününden itibaren Kesikköprü’den Gölbaşı’na su vermeye başlayacağız. Bu suretle eksiğini tamamlayıncaya kadar Mogan Gölü’ne su pompalayacağız. Gölümüzün kurumasına müsade etmeyeceğiz” diye konuştu.  

CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZA SAHİP ÇIKALIM

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında Gölbaşılılara seslenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek; 

“Allah nasip ederse 10 Ağustos’ta cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. Gölbaşılıların Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağına yürekten inanıyoruz. Bir tarafta halkın içinden çıkmış, senelerce Başbakanlığımızı yapmış Recep Tayyip Erdoğan, öteki tarafta beynelminel güçlerin İstanbul’da ki baronlar vasıtasıyla hem Kılıçdaroğlu’na, hem Devlet Bahçeli’ye resmen zorlatılarak yapılan bir aday. Takdiri sizlere ait olacak. İnşallah bu seçimlerde de milletin adayı olan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak çıkacak, dua ve desteğinizi eksik etmeyin” dedi. 

 

Bu haber toplam 2680 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.