1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Muhteşemdin Ankara!
Muhteşemdin Ankara!

Muhteşemdin Ankara!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara 19 Mayıs stadyumundaki AK Parti mitinginde konuştu. Erdoğan, Ankara'ya stat, fuar alanı ve millet bahçesi müjdesini verdi.

A+A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara 19 Mayıs stadyumundaki AK Parti mitinginde konuştu. Erdoğan, Ankara'ya stat, fuar alanı ve millet bahçesi müjdesini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, büyük Ankara mitingine katıldı. 19 Mayıs Stadyumundaki mitinde onbinlerce Ankaralı katıldı. Mitingi Ak Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı da büyük destek verdi.

Ankara'ya müjdeler vereceğini belirten Erdoğan, başkente yeni stat, fuar alanı ve millet bahçesi yapılacağını açıkladı.

ANKARA'YA 3 MÜJDE

Şimdi geliyorum sizleri mutlu edeceğine inandığım müjdelerimize;

1- Mevcut 19 Mayıs Stadı'nın yerine uluslararası standartlara uygun, dünya çapındaki şampiyonaların final karşılaşmalarına ev sahipliği yapabilecek nitelikte 55 bin kişilik bir stadı Ankara'ya kazandırıyoruz. Bu stada Başkente yakışır bir eser olacaktır. Süper Lig'e çıkan Ankaragücümüze de başarılar diliyorum.

2- Ankara'nın uzun zamandır beklediği fuar alanını Akyurt'ta yapıyoruz. İhalesi yapıldı, önümüzdeki günlerde inşasına başlanıyor ve bir yılda tamamlanacak.

3- Ankara'ya farklı bir millet bahçesini kazandırıyoruz. Artık yeşil Ankara olacak. Millet Bahçemiz stadından konser salonuna camisine kadar büyük bir eser olacak. İngilizin 200 metrekareden oluşan high parkı varsa bizim de devasa millet bahçemiz olacak. 

hk.jpg

MUHTEŞEMDİN ANKARA!

Ankara mitingindeki coşku ve tarihi kalabalık dikkat çekerken Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan da tarihi mitingin karelerini ‘Muhteşemdin Ankara’ başlığıyla sosyal medya paylaşım sitesi Twitter’daki resmi hesabından duyurdu.

 

Bu haber toplam 1993 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.