1. HABERLER

  2. Müjde Ar Ramazan'da da uslu durmayacak - izle
Müjde Ar Ramazan'da da uslu durmayacak - izle

Müjde Ar Ramazan'da da uslu durmayacak - izle

Yine Müjde Ar, yine canlı yayın skandalı.

A+A-

Kanal D ekranlarında yayınlanan Artiz Mektebi'nde her hafta sözleri ve davranışlarıyla programa damga vuran Müjde Ar, bu haftada uslu durmadı.

YATAK SAHNESİNİ DUYUNCA ATLADI

Programda yarışmacıların sergileyeceği oyundaki yatak sahneleri ile başlayan muhabbette Müjde Ar konuyu kendisine getirdi. Osmantan Erkır'ın "sırada yatak sahnesi var" demesi üzerine devreye giren Müjde Ar "geleyim mi hemen" diyerek herkesi şaşırttı. Bununla da yetinmeyen Müjde Ar, Osmantan Erkır'a:"yalnız bak bu işin şakası yok, oynarsam seninle oynarım" dedi.

RAMAZAN'DA HER ŞEY YAPILIR

Ramazan'da programın gidişatıyla ilgili bilgi veren Osmantan Erkır: "Ramazan öncesi bunları şimdi rahat rahat konuşuyoruz. Ben sözümü aldım" diyerek seviyeli bir program yapacaklarının sinyalini verdi. Ancak bu noktada yine devreye Müjde Ar girdi. Ramazan'da her şeyin yapıldığını belirten Ar: "Ramazan'da bunları konuşmak yasak mı? Niye öyle bir şey olsun ki? İnsanlar yiyor, içiyor, yatak sohbeti de yapılır" ifadelerine yer verdi.

YARIŞMACI CANLI YAYINI TERK ETTİ

Bu arada Müjde Ar'ın yoğun eleştirilerine maruz kalan bayan yarışmacılardan biri, canlı yayında stüdyoyu terk ederek herkesi şaşırttı.

İŞTE CANLI YAYINDA YAŞANAN O ANLAR

Bu haber toplam 2165 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.