1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Münür Ballı: Ben de bu yarışa talip oldum
Münür Ballı: Ben de bu yarışa talip oldum

Münür Ballı: Ben de bu yarışa talip oldum

Ak Parti'den Gölbaşı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıklayan Münür Ballı Beyaz TV'de ekrana gelen Uyan Türkiyem Adlı Programa konuk oldu.

A+A-

Ak Parti'den Gölbaşı Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıklayan Münür Ballı Beyaz TV'de ekrana gelen Uyan Türkiyem Adlı Programa konuk oldu.

Neden Gölbaşı’nı yönetmeye talip olduğu sorusuna yanıt veren Münür Ballı programda ilçenin sorunlarına da değindi.

Gölbaşı için “Ankara’nın Bodrum’u” tabirini kullanan Münür Ballı şu ifadeleri kullandı;

Biz Gölbaşı’na neler kazandırabiliriz, neler katabiliriz, nasıl bir ivme kazandırabiliriz, Gölbaşı’nı hak ettiği yere nasıl taşıyabiliriz bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bu yola çıkarken geçmişteki çalışmalarımız Gölbaşı’na yaptığımız sosyal ve kültürel hizmetler ilçenin sorunlarıyla ilgili çözüm önerilerimiz bizim için önemli bir değer.

Ben Gölbaşı’nda yaklaşık 10 yıldır STK başkanlığı yapıyorum. Gölbaşı’nın eksiklikleri sorunları ve sıkıntılarıyla ilgili AR-GE çalışmaları yapıyorum. Gölbaşı’nın derdini biliyorum ve Gölbaşı’nın derdini dert ediniyorum. Bu sebeple de Gölbaşı’na hizmet noktasında ben de bu yarışa talip oldum.

Bugüne kadar görev yapmış belediye başkanlarımızın çalışmaları mutlaka bir değerdir ve katkı sağlamıştır ama biz bilgi, tecrübe ve birikimlerimizle bundan sonraki süreçte Gölbaşı’na daha iyi hizmetler yapma niyetimizden dolayı böyle bir hizmet yarışına talip olduk. Bundan sonra inşallah bu hizmetleri yerine getirmek için bu yarışta biz de varız diyoruz.

 

Bu haber toplam 2814 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.