1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Namık Kemal Doğan da aday adayı olacak mı?
Namık Kemal Doğan da aday adayı olacak mı?

Namık Kemal Doğan da aday adayı olacak mı?

Yerel seçimlere az bir zaman kala siyasi kulislerde ve vatandaşlar arasında en çok ‘Ak Parti’nin adayı kim olacak?” sorusuna yanıt aranıyor.

A+A-

Yerel seçimlere az bir zaman kala siyasi kulislerde ve vatandaşlar arasında en çok ‘Ak Parti’nin adayı kim olacak?” sorusuna yanıt aranıyor.

Ak Parti’de adaylık için mevcut belediye başkanı Fatih Duruay, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gökhan Koçak, sivil toplum önderlerinden Münür Ballı, eski belediye başkanı Abdulnasır Haşlak ve eski ilçe başkanı Osman Karaaslan’ın isimleri geçerken bu isimlere bir yenisi daha eklendi.

Gölbaşı siyasetinin etkin isimlerinden Namık Kemal Doğan’ın da Ak parti’den belediye başkan aday adayı olması bekleniyor.  Çoğu vatandaş Namık Kemal Doğan’ın adaylık için büyük şansı olduğu yönünde kanaat belirtirken Namık Kemal Doğan’ın siyasi tavrının ne olacağı ise merak konusu oldu?

 Gölbaşı’nın siyasetini ve siyasetçisini  yakından tanıyan,  siyasi tecrübesiyle  Gölbaşı’ndaki  Ankaralı  siyasi hemşehrilerinin  (2004) çoğunluğunun  desteğini  alan Namık Kemal Doğan’ın bu yerel seçimlerde de büyük bir denge olması kaçınılmaz gibi görünüyor.

2011 yılında hizmetin partisi olmaz diyen Namık Kemal Doğan siyasi ekibiyle  AK Parti’ye geçti ve Milletvekili Aday Adayı oldu.

 2014 ve 2015 yılında  yapılan  ilçe kongresinde Namık Kemal Doğan  Ankara İl Delegesi olarak seçildi.

 2014 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti SKM Başkanı, Kasım  2015 milletvekili seçimlerinde de AK Parti Gölbaşı SKM Başkanı olarak görev yaptı. SKM Başkanlığı dönemindeki seçimlerde yaptığı organizasyonlarla AK Parti oyları fark edilir  oranda arttı.

Yaklaşık 25 yıldır değişik  İlçe ve İl Teşkilatında aktif görev yapan Namık Kemal Doğan’ın Gölbaşı’nın bugünlere gelmesinde emeği vardır. 

Bu haber toplam 4998 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.