1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek Akyurt'ta
Nevin Gökçek Akyurt'ta

Nevin Gökçek Akyurt'ta

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Akyurt’ta Aile Yaşam Merkezi’nin yıl sonu sergisinin açılışını yaptı, ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

A+A-

Büyükşehir Belediyesi Akyurt Aile Yaşam Merkezi üyelerinin yıl boyunca hazırladıkları el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı serginin açılışına, Nevin Gökçek’in yanı sıra Akyurt Kaymakamı Osman Altın, Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile davetliler katıldı.

Sergideki ürünleri tek tek inceleyen ve bilgi alan Nevin Gökçek, atık kağıtların değerlendirilerek birer süs eşyası haline getirilmesinin çok önemli olduğunu vurguladı.

     Sergide,15 Temmuz şehitleri için ayrılan bölüm ilgi görürken, Nevin Gökçek, sergiye emek verenlere tek tek teşekkür etti.

 

-İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE DESTEK ZİYARETİ…

 

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ilçede ihtiyaç sahibi aileleri de ziyaret ederek, yardımlarda bulundu.

Nevin Gökçek, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ın eşi Şenay Ayantaş, SOS Vakfı Müdürü Nevin Uğurlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde ilk olarak, 2 çocuklu ve sağlık sorunları olan Yıldız Kara’ya konuk oldu. Ailenin sorunlarını dinleyen Nevin Gökçek, gerekli desteğin verileceğini söyledi.

  Nevin Gökçek ve beraberindekiler, daha sonra eşini geçen yıl trafik kazasında kaybeden Nimet Kuzey’i ziyaret etti. Nevin Gökçek, 5 çocuklu aileye, Vakıf olarak yardımcı olacaklarını belirtti.

Bu haber toplam 3749 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum