1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek bir aileyi daha mutlu etti
Nevin Gökçek bir aileyi daha mutlu etti

Nevin Gökçek bir aileyi daha mutlu etti

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ihtiyaç sahibi bir aileyi daha mutlu etti. Nevin Gökçek, Hacı Rahim Mengüç ve ailesinin yıkılan evinin yerine yaptırdıkları evi teslim etti.

A+A-

Kızılcahamam İlçesi’nin Uğurlu köyünde yaşayan Hacı Rahim Mengüç ve ailesini bir yıl önce ziyaret eden Nevin Gökçek, evlerinin yıkıldığını öğrenmesi üzerine yeni bir ev yaptırma sözü vermişti.

Hacı Rahim Mengüç'ün 14 yaşında engelli oğlunun daha rahat şartlarda hayatını sürdürebilmesi için yıkılan evin yerine 2 katlı bir ev inşa edildi ve SOS Vakfı tarafından eşyalar yenilendi.

SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Vakıf Müdürü Nevin Uğurlu ve Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile Hacı Rahim Mengüç ailesini ziyaret ederek, evi teslim etti. Yeni evine kavuşmaktan mutlu olan Mengüç, "Allah sizlerden razı olsun. Saray gibi bir evimiz oldu. Sizin ziyaretiniz sonrası inşaat başladı. Çok şükür yeni evimizde otururken her duamızda siz olacaksınız" dedi.

SOS Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, daha sonra Uğurlu Köy Konağı'nda vatandaşlar ile sohbet etti, sorunlarını dinledi. Köy Konağı’nda vatandaşlara SOS Vakfı tarafından aşure ikram edildi.

Bu haber toplam 2274 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.