1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek ihtiyaç sahiplerini sevindirdi
Nevin Gökçek ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Nevin Gökçek ihtiyaç sahiplerini sevindirdi

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Yenimahalle Karşıyaka'da ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, yardımlarda bulundu.

A+A-

Nevin Gökçek, Karşıyaka'da ilk olarak, eşi KOAH hastası olan ve evin geçimini apartman temizliği yaparak sağlayan Kader Temirci’yi ziyaret etti. Kira ödemekte zorlanan ve ramazan ayında gelen fitrelerle hayata tutunmaya çalışan 2 çocuklu Temirci’ye, SOS tarafından erzak yardımı yapıldı.

         İkinci ziyaretini, 5 yıl önce eşini kanserden kaybettikten sonra 4 çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Ayten Yılmaz’a yapan Gökçek'e, Yılmaz, sağlık sorunları olduğunu ve büyük kızının kazandığı asgari ücretle geçinmeye çalıştıklarını ifade etti. Nevin Gökçek, ailenin 17 yaşındaki ikinci kızı için iş görüşmesi sağladı, aileye de erzak yardımı yaptı.

         Eşleri cezaevinde olan 5 çocuklu Fatma Erol ile 3 çocuklu Hülya Yiğit’i ziyaretlerinde de erzak yardımı yapan ve ihtiyaçlarıyla ilgili bilgi alan Gökçek, daha sonra da iş kazası geçiren ve Kaymakamlık ile komşularının yardımıyla geçinen  4 çocuklu Tuncay Meral'i ziyaret etti. Ayakta çalışmakta zorluk çeken ve kaynak ustası olan Meral için uygun bir iş bakılması talimatı veren Nevin Gökçek, aileye erzak yardımı yaptı.

         Ev ziyaretleri sonrası mahalledeki çocuklarla karşılaşan Nevin Gökçek, çocuklara oyuncak ve top dağıttı.

Bu haber toplam 2054 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.