1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek Kızılcahaman'da
Nevin Gökçek Kızılcahaman'da

Nevin Gökçek Kızılcahaman'da

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, ihtiyaç sahibi ailelere ziyaretini sürdürüyor.

A+A-

Nevin Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nazlı Ergül, Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney’in eşi Ayşe Güney, AK Parti Kızılcahamam Kadın Kolları Başkanı Fatma Yıldız ile birlikte ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

İlk olarak Yenice Mahallesi’nde yaşayan ve gırtlak kanseri olan Kezban Barış’ ziyaret eden Nevin Gökçek, ailenin sorunlarını dinledi. Kezban Barış’ın eşinin psikolojik sorunları olduğunu, evle ilgilenmediğini ve 2 oğlu olduğunu öğrenen Nevin Gökçek, aileye gıda yardımı yaptı.

İkinci olarak eşi tarafından terk edilen ve 3 çocuğuyla ilçe merkezinde yaşayan S.M.'yi ziyaret eden Nevin Gökçek, ailenin sorunlarını dinledi. Oğulları madde bağımlısı olan, herhangi bir gelirleri bulunmayan aileye, Nevin Gökçek, tedaviyi kabul etmesi durumunda madde bağımlısı Y.M'ye iş imkanı sağlayacağını, bu bağımlılıktan kurtulabilmesi için de elinden geleni yapacağını belirtti.

Gökçek’in üçüncü durağı, Pazar Köyü Kınık Mahallesi oldu. 85 yaşındaki Ali Bölükbaşı ve İfakat Bölükbaşı çiftini ziyaret eden Nevin Gökçek, bir odada yaşadıklarını, evin kötü durumda olduğunu görünce, evlerinin tamirat ve tadilatının yapılarak eşyalarının yenilenmesi sözünü verdi. Gökçek, yaşlı çifti Ankara'ya da davet etti.

Bu haber toplam 1333 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.