1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. ANKARA

  4. Nevin Gökçek Nallıhan'da
Nevin Gökçek Nallıhan'da

Nevin Gökçek Nallıhan'da

Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Nallıhan Belediyesi tarafından engelli vatandaşlar için düzenlenen etkinliğe katıldı ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti.

A+A-

Çayırhan 23 Nisan Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, Nevin Gökçek’in yanı sıra Nallıhan Kaymakamı Ferhat Özen, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş ve eşi Aydan Öntaş, Nallıhan Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Arıcı, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile vatandaşlar bulundu.

Programda canlı müzik eşliğinde şarkı söyleyen ve doyasıya eğlenen engellilerin folklor gösterileri de büyük ilgi çekti. Nevin Gökçek ile Nallıhan Belediye Başkanı'nın eşi Aydan Öntaş da zaman zaman engelli vatandaşlara eşlik etti.  

Etkinlik sonrası Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği yıl sonu sergisini gezen Nevin Gökçek, sergideki el emeği eserleri inceleyerek bilgi aldı.

 

-İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ZİYARET…

          Çayırhan'da ihtiyaç sahibi aileleri de birlikte ziyaret eden Nevin Gökçek, 3 çocuk annesi Rabia Bağdatlı'ya konuk oldu. Büyükşehir Belediyesi’nden yardım aldığını, ancak ayrıldığı eşinin ödediği nafakayla zor geçindiğini belirten Bağdatlı’nın sorunlarını dinleyen Nevin Gökçek, Vakıf olarak destek sağlayacaklarını söyledi.

         Nevin Gökçek, daha sonra 4 çocuklu Gülcihan Yorulmaz'ın ailesi ile eşini geçen yıl iş kazasında kaybeden Emine Hanım'ı ziyaret etti. Gökçek ailelere gerekli yardımların yapılacağı sözünü verdi.

 

Bu haber toplam 2559 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.