1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Niang'ın gecesi
Niang'ın gecesi

Niang'ın gecesi

Fenerbahçe, hazırlık maçında Nünberg'i 2-1 yenerken golleri Senegalli yıldız Niang attı

A+A-

Fenerbahçe Almanya kampının ilk hazırlık karşılaşmasında Bundesliga ekibi FC Nürnberg'i 2-1 mağlup etti.

AYRILIĞA İNAT GOLLERE DEVAM

Nürnberg'in kendi sahası Easy Credit Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe Volkan, Gökhan, Serdar, Bilica, Caner, Selçuk, Cristian, Mehmet Topuz, Dia, Alex, Niang ilk on biriyle başladı.İlk yarı daha atak oynayan sarı laciverltli takım 15. dakikada savunmanın arkasına hareketlenen Niang'ın sert şutu ile öne geçti. Son günlerde Fenerbahçe'den ayrılmak istediğine yönelik haberler çıkan Niang da, bu maçta sahaya ilk 11'de çıkarak, çok iyi bir oyun sergiledi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

MAÇIN GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

İKİNCİ GOL DE NİANG'TAN

Senegalli golcü, 34. dakikada yeniden sahneye çıktı. Ancak bu kez golde büyük pay sahibi bir diğer Senegalli Dia oldu. Sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına kadar giren Dia, boş durumdaki Niang'ı topla buluşturdu. Niang'a sadece boş kaleye topu göndermek kaldı.FC Nürnberg'in tek golünü ise 68. dakikada Bunjaku kaydetti. Savunmanın arkasına atılan topa hareketlenen Bunjaku, şık bir vuruşla farkı bire indirdi.

VOLKAN DEVLEŞTİ

Bu golün ardından, maç sonuna kadar Fenerbahçe kalesinde büyük baskı kuran Nürnberg, girdiği sayısız gol pozisyonundan yararlanamadı. Volkan Demire'in özellikle ikinci yarısında adeta devleştiği maçta Fenerbahçe, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Sarı-lacivertliler, bir sonraki hazırlık maçını 21 Agustos günü Palermo ile yapacak. Fenerbahçe, 24 Ağustos Çarşamba günü de Almanya'nın 1860 Münih takımı ile bir hazırlık maçı daha yaptıktan sonra aynı gün Türkiye'ye dönecek.

Bu haber toplam 1496 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.