1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Odabaşı ilk açık hava mitingini yaptı
Odabaşı ilk açık hava mitingini yaptı

Odabaşı ilk açık hava mitingini yaptı

Odabaşı ilk açık hava mitingini yaptı

A+A-

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yakup Odabaşı adaylığının açıklanmasının ardından CHP Ankara İl Başkanlığı ve CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Seçim Koordinasyon Merkezi önünde kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa da hitap eden Odabaşı “"Sevdamız Gölbaşı" diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, bizleri mahçup etmesin.” Dedi.

 

CHP Ankara İl Başkanlığı’nı ziyaretinin ardından Gölbaşı Seçim Koordinasyon Merkezi’ne gelişinde meşalelerle ve sloganlarla karşılanan Yakup Odabaşı oldukça kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

 

1 NİSAN’DA YENİ BİR SAYFA AÇILACAK

 

Yaklaşık bin kişiye hitap eden Yakup Odabaşı şu ifadeleri kullandı;

Değerli Gölbaşılı Hemşehrilerim, Sizlerle yeniden buluşmanın, sizlerle bir arada olmanın ve sizlere yeniden hitap ediyor olmanın büyük mutluluğu içerisindeyim. Bu mutlulukla birlikte güçlü bir heyecan var içimde.Bu heyecan 1 Nisan sabahı Gölbaşı’nda açılacak yepyeni bir sayfanın heyecanıdır.  Bu heyecan doğduğum, büyüdüğüm, ekmeğini yediğim, siyasete ilk adımlarını attığım sonrasında da 5 yıl hizmet etme şerefine eriştiğim Gölbaşı’na yeniden hizmet etme heyecanıdır.

 

YENİDEN HİZMET ETME YOLU AÇILDI

 

Şimdi “nerede kalmıştık” diyerek yola revan olma zamanıdır. Şimdi kaldığımız yerden hizmete devam etme zamanıdır.Şimdi Gölbaşı’nda hizmet çıtasını yükseltme zamanıdır. Şimdi Gölbaşı’nı yeniden ayağa kaldırma zamanıdır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Atatürk’ün başkenti Ankara’nın incisi Gölbaşı’na yeniden hizmet etme yolu bize açılmıştır değerli Gölbaşılı kardeşlerim. Sizlerin isteği ve desteği ile Cumhuriyet Halk Partisi’nden Gölbaşı Belediye Başkan Adaylığımız kesinleşmiştir. Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

06dd3df5-a928-427e-964a-b9565e616c27.jpg

 

ALLAH BİZİ MAHÇUP ETMESİN

 

Yüce Allah, "Sevdamız Gölbaşı" diyerek çıktığımız bu kutlu yolda, bizleri mahçup etmesin. Gölbaşı’nın bir evladı olarak bu ilçeye hizmeti, tercih olarak değil, mecburiyet olarak görüyorum.  Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle Gölbaşı’nın hizmetinde yeniden memur olmaya geliyorum. Atatürk’ün başkenti Ankara’nın incisi Gölbaşı’nda inşallah bu dönem Atatürk’ün partisiyle omuz omuza sizlere hizmet edeceğiz. İnşallah Büyükşehir Belediyemizde de 5 yıldır süren şeffaflık, samimiyet ve hizmet yönetimi anlayışıyla bir beş yıl daha devam edeceğiz ve Mansur Başkanımızla birlikte sizlere çok daha fazla hizmet edeceğiz.

 

BU SEÇİMİ HEP BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

 

Bu vesile ile adaylığımızın gerçekleşmesinde emeği geçen ve desteği olan herkese, başta CHP Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, değerli MYK ve Parti Meclisi üyelerimize ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’a şükranlarımı sunuyorum. Destekleri için CHP Ankara İl Başkanımız Sayın Ümit Erkol ve yönetimine, Gölbaşı İlçe Başkanımız Sayın Nazmi Sağlam ve yönetimine teşekkür ediyorum. Ayrıca CHP adına Gölbaşında aday adayı olan bütün yol arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Onların iradesi ve mücadelesi bizim için son derece kıymetlidir. Bu seçimi hep birlikte kazanacağız.

YAPTIĞIMIZ HİZMETLER GÖZLER ÖNÜNDE

 

Kıymetli Hemşehrilerim, Beş yılda bu ilçeye pek çok hizmet yaptık.  Gölbaşı’na yaptığımız hizmetleri herkes görüyor ve biliyor.  Gölbaşı’nı daha iyi noktaya getirmek için çok çalıştık.

El ele verdiğimiz zaman Gölbaşı'nda yapılmayan hizmet kalmayacak, Gölbaşı yeniden ayağa kalkacaktır. Gelin el ele verelim; Gölbaşı’mızı değiştirelim ve geliştirelim.  5 yıllık tecrübemiz var. Yaptığımız ve yapacağımız hizmetler gözler önünde.

 

GÖLBAŞI’NA HİZMETE DEVAM EDELİM

 

O yüzden gelin hep birlikte olalım,Gölbaşı ile yatalım, Gölbaşı ile kalkalım, yılmadan ve yorulmadan Gölbaşı’na hizmete devam edelim.  Dün olduğu gibi bugün de öncelikli hedefimiz, oy veren vermeyen diye ayırmadan, kimseyi dışlamadan toplumun her kesimini, Gölbaşı’nın bütünü kucaklamak olacaktır. 2014 yılında görevimizi yine Gölbaşılı hemşehrilerimizin takdiriyle devrettikten sonra sizlerden hiç ayrılmadık.

 

ARKAMIZDAN KÖTÜ SÖZ SÖYLENMEDİ

 

Yine Gölbaşı’ndaydık. Gölbaşılı hemşehrilerimizle birlikteydik. Görevimizi devrettikten sonra ne bizi destekleyeler ne de rakiplerimiz arkamızdan kötü bir söz söylemedi. Çünkü biz adil, şeffaf ve mutlu bir Gölbaşı bırakarak görevimizi devrettik. Ancak bugün geldiğimiz noktada bazı ittifakların ve siyasi manevraların gücüyle Gölbaşı’nda iktidarı elinde tutan ama hizmette en geriden gelen bir yönetimle karşı karşıyayız.

 

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDR

 

Merkezi hükümetin desteği olmasa proje üretemeyecek bir idareyle karşı karşıyayız. Bütün bunları Gölbaşı halkı  biliyor, uzun uzun anlatmamıza dahi gerek yok. 5 yılda yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. İnancımız ve güvencimiz Aziz Gölbaşı halkımızın güçlü desteği ve şaşmaz iradesidir.  Biz yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Sokak sokak, cadde cadde, köy köy yine değerli Gölbaşı halkımıza başvuracağız.

 

NASIL DÜNYA MARKASI YAPACAĞIMIZI BİLİYORUZ

 

Değerli Gölbaşılı Hemşehrilerim, Biz Gölbaşı’nın sorunlarını biliyoruz. İmar sorunlarını, TOKİ’nin sorunlarını, sanayi ve tarımın sorunlarını biliyoruz. Mogan ve Eymir gibi değerlerin nasıl dünya markası olabileceğini biliyoruz. Hızla gelişen bu ilçeyi nasıl dünya markası yapabileceğimizi biliyoruz. İlçemize pek çok yeni hizmet kazandıracağız. Kreşler, yeni kültür merkezleri, yeni hizmet binaları ve daha bir çok proje ve hizmeti halkımızın hizmetine sunacağız.

 

MANSUR BAŞKANLA DESTEKLER ARTACAK

 

Gölbaşında kırsal kalkınmayı güçlendireceğiz. Sayın Mansur Yavaş Başkanımızla birlikte çiftçimize geçtiğimiz 5 yılda yapılan destekleri daha da artıracağız. CHP ilçe teşkilatımızla birlikte bunları bütün Aziz Gölbaşı halkına anlatacağız. Kadınlarımızla, gençlerimizle, yaşlılarımızla velhasıl tüm halkımızla birlikte çalışacağız.

YAKUP ODABAŞI BİR İSMİ DEĞİL  GÖLBAŞI’NIN İRADESİNİ TEMSİL EDECEK

 

Göreceksiniz, Yakup Odabaşı ismi sadece beni değil bir iradeyi temsil edecek.

Biz burada sağcı solcu demeden. AK Partili, MHP’li, İYİ Parti’li ayrımı yapmadan siyaset yapacağız.Bütün seçmenlerimizin oyuna talibiz. Gölbaşı bir kaç zümrenin paylaştığı bir ilçe olamaz, olmamalıdır. Çünkü Gölbaşı ayrıcalıklı bir zümrenin değil, Gölbaşında yaşayanlarındır.

Yakup Odabaşı ismi siz kıymetli hemşehrilerimiz ve gönüllülerimizle birlikte bir “Gölbaşı İttifakı” ortaya koyacaktır.

 

CHP’DE SİYASET YAPMAKTAN ŞEREF DUYARIM

 

Aynen Mansur Yavaş Başkanımız gibi ben de bir Türk milliyetçisi olarak siz kıymetli hemşehrilerimle birlikte CHP’de siyaset yapmaktan şeref duyuyorum. Bu şerefin en temeli aziz Türk milletine olan aşkımız ve Gölbaşı’na olan sevdamızdır. Sizlerden isteğim her biriniz hem Yakup Odabaşı’na, hem CHP Belediye Meclis üyesi adaylarımıza, hem de Mansur Başkanımıza en güçlü desteği vermenizdir.

 

EN KEFİLİMİZ MAZİMİZDİR

 

Şunu unutmayın, Büyükşehir’de Mansur Başkan olursa biz daha güçlü olacağız. Belediye Meclisinde çoğunluğumuz oldukça daha güçlü olacağız. Bunu kıymetli oylarınızla sizler başaracaksınız. Gölbaşı'na hizmet yarışını açık ara kazanacağımıza dair en büyük kefilimiz mazimizdir. Geçmişte yaptığımız gibi hiçbir ayrım gözetmeden, eşit, adil ve tarafsız bir şekilde hizmet edeceğimizden değerli Gölbaşılı hemşehrilerim emin olsun.

 

KAZANAN GÖLBAŞI OLSUN

 

Gölbaşı Belediye Başkanlığı'nı kazanacağımıza dair en büyük güvencemiz; azmimiz, cesaretimiz, çalışkanlığımız ve en önemlisi Aziz Gölbaşı halkımızın desteğidir.54 mahallemizin her birine eşit hizmet etmeye, imar ve yapılaşma sorunlarına nokta koymaya, Gölbaşı’nı hem tarım hem de sanayi ile kalkındırmaya, sokak sokak, cadde cadde eksikleri tamamlamaya geliyoruz. Hem Ankara Büyükşehiri, hem Gölbaşı’nı kazanacağız, sizlere en iyi hizmeti getireceğiz. Adaylığımız Gölbaşı’mıza, Ankara’mıza , ülkemize ve milletimize hayırlı olsun.

Buraya gelerek bizlere destek verdiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Allah yar ve yardımcımız olsun. Kazanan Gölbaşı olsun! Sağ olun, var olun. Allah’a emanet olun.

Bu haber toplam 2498 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.