1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Odabaşı'ndan eski yönetimine eleştiri
Odabaşı'ndan eski yönetimine eleştiri

Odabaşı'ndan eski yönetimine eleştiri

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı'ndan Çarpıcı Açıklamalar: Önceki Dönem Belediye Yönetimine Sert Eleştiriler

A+A-

- SEÇİME 2 AY KALA  BARDAK ALINMIŞ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, önceki dönem belediye yönetimine yönelik şok edici açıklamalarda bulundu. Başkan Odabaşı, seçime iki ay kala üzerinde Ramazan Şimşek'in ismi yazılı 1 milyon adet bardak bastırıldığını belirtti. Başkan Odabaşı, "Bu bardaklardan 400 bin adet daha elimizde bulunuyor. Bu isim yazılı bardakları ne yapmamız gerektiğini meclis üyelerimize ve kamuoyuna soruyoruz. Güya seçime iki ay kala bu bardaklardan 1 milyon adet kullanılmış. Bu bardakları atamayız, bu şekilde kullansak vatandaş bize ne der? Buna çözüm üretmeye çalışıyoruz. Yazık, günahtır bu vatandaşın parası." dedi.

"Şeffaflık ve Düzen Yok"

Başkan Odabaşı, seçimden sonra paylaşım noktasında gönüllü bayanların düzenleme yaptığını ancak bu süreçte şeffaflık ve düzen eksikliği olduğunu vurguladı. Odabaşı, "Oraya ne girdiği ne çıktığı belli değil. Kaç tane koli girdiği, kime ne verildiği belli değil." ifadelerini kullandı.

"Şekerlerin Üzerine Bile İsim Yazılmış"

Odabaşı, önceki yönetimin israfına dikkat çekerek, belediyede kullanılan şekerlerin bile üzerine isim yazıldığını kaydetti. Bu durumun vatandaşın parasının çarçur edilmesi anlamına geldiğini belirten Odabaşı, "Yazık, günahtır bu vatandaşın parası." diyerek tepki gösterdi.

Bu haber toplam 2245 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.