1. HABERLER

  2. Odabaşı'ndan Polis Akademisi'ne ziyaret
Odabaşı'ndan Polis Akademisi'ne ziyaret

Odabaşı'ndan Polis Akademisi'ne ziyaret

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Gölbaşı Polis Akademisi ziyaret etti ve yeni hizmete açılan olimpik havuzda incelemelerde bulundu.

A+A-

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Gölbaşı Polis Akademisi ziyaret etti ve yeni hizmete açılan olimpik havuzda incelemelerde bulundu.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Polis Akademisi Başkanı Prof.Dr. Zühtü Arslan’ı makamında ziyaret etti. Başkan Arslan Polis Akademisi hakkında maket üzerinden Başkan Odabaşı’nı bilgi verdi. Daha sonra Başkan Arslan ve Odabaşı, Polis Akademisi’nde yeni hizmete açılan Olimpik Havuz, Kütüphane ve Konferans salonunda incelemeler  yaptılar.

Başkan Odabaşı Olimpik havuzu çok beğendiğini söyleyerek “Belediyemizin yapımını hızla sürdüğü olimpik havuzla beraber Gölbaşımızda 2 adet olimpik havuz olacak”  dedi

Polis Akademisi Başkanı Prof.Dr. Zühtü Arslan, Başkan Odabaşı’na yaptığı nezaket ziyaretlerinden  dolayı son derece memnun olduğunu belirterek Başkan Odabaşı’na teşekkür etti.

Bu haber toplam 1201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.