1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. ÖĞRENCİLERDEN, EYMİR GÖLÜ ÇEVRESİNDE MINTIKA TEMİZLİĞİ
ÖĞRENCİLERDEN, EYMİR GÖLÜ ÇEVRESİNDE MINTIKA TEMİZLİĞİ

ÖĞRENCİLERDEN, EYMİR GÖLÜ ÇEVRESİNDE MINTIKA TEMİZLİĞİ

Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda TED Koleji öğrencileri Eymir Gölü çevresinde mıntıka temizliği gerçekleştirdi.

A+A-

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında TED Koleji öğrencileri Eymir Gölü kenarında çöpleri topladı. Gölbaşı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen mıntıka temizliğinde ellerine eldiven giyinen öğrenciler, torba torba çöp biriktirdi. ‘Doğayı temiz tutalım’ temasıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin özverili çalışmaları dikkat çekti.

Öğrencilere, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de eşlik etti.

“Çevre bilincinin oluşması çok önemli”

Daha temiz bir Gölbaşı için, ekiplerin gece gündüz sahada olduğunu belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Gölbaşı’nda mahallelerin pırıl pırıl olması için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bizim çalışmalarımızın yanı sıra vatandaşlarımızda da çevre bilincinin oluşması çok önemli. Çocuklarımıza gençlerimize bu bilinci aşılamalıyız. Bunun aşılanacağı yerde en başta aile ve okuldur. TED Koleji öğrencilerini gerçekleştirdikleri bu sosyal sorumluluk projesi için tebrik ediyorum. Bu proje örnek olsun.” dedi.

Bu haber toplam 763 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.