1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Oğulbey mahallesinden Gökhan Koçak'a büyük destek
Oğulbey mahallesinden Gökhan Koçak'a büyük destek

Oğulbey mahallesinden Gökhan Koçak'a büyük destek

Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Gökhan KOÇAK, Oğulbey Mahallesi'ni ziyaret etti.

A+A-

Yoğun bir katılımın gözlendiği ziyaretin açılış konuşmasını yapan BBP Oğulbey Mahalle Temsilcisi Ahmet Sezer yaptığı konuşmada "bu salonu dolduran herkes gönüllü olarak buraya geldi. Gökhan Koçak Başkanımızı sonuna kadar destekliyoruz" dedi. Daha sonra Büyük Birlik Partisi Gölbaşı Belediye Neclis Üyesi Adayı Adayı Nusrettin Şanver ise yaptığı konuşmada "bugüne kadar hiç yanlış bir kimsenin yanında durmadım, yanlış bir kişiyle birliktelik yapmadım, hep doğrunun yanında olmaya gayret ettim, bugün de Gökhan KOÇAK Başkanımızla birlikte omuz omuza mücadele vermekten onur duyuyorum" dedi. 

Mahalle sakinlerinin alkışlarla karşılayarak yoğun ilgi gösterdiği  Gökhan KOÇAK, ise yaptığı konuşmada Gölbaşı'nın tüm mahalleleriyle birlikte düşünüldüğünde istenilen bir konumda olmadığını belirterek "bize Gölbaşı'nı  yönetme yetkisi halkımız tarafından verilirse güzel ilçemizi hak ettiği yere taşırız. Bunu yapacak ekibimiz, kadrolarımız ve projelerimiz hazır.  Biz yapamayacağımız sözü vermeyiz, verdiğimiz sözü de yaparız" diyerek çeşitli projelerini açıkladı. 

Projelerini alkışlar eşliğinde açıklayan Gökhan KOÇAK, "bu projelerin hepsini milletimizle el ele vererek yapacağız. Millet varsa biz varız. Biz varsak millet var" diyerek sözlerini tamamladı.

Bir 11 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 10 kişi görseli olabilir

Bir 6 kişi görseli olabilir

Bu haber toplam 1425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.