1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ölüm oyununa var mısın yok musun
Ölüm oyununa var mısın yok musun

Ölüm oyununa var mısın yok musun

Antalya-Burdur karayolu üzerinde 3 arkadaş ölüm oyunu oynadı.

A+A-

Aynı otomobil içerisinde bulunan üç arkadaş önlerinde giden kamyona arkadan iddia üzerine arkadan çarptı. 

HAFİF SIYRIKLARLA ATLATTILAR

Hurdaya dönen araçtan hafif sıyrıklarla kurtulan 3 arkadaştan sürücü 19 yaşındaki Kemal Başkal, arkadaşları ile iddialaştıktan sonra önlerinde seyreden kamyona nasıl çarptığını anlattı.

Kaza, dün gece sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Antalya- Burdur karayolu üzerinde meydana geldi. Kemal Başkal, arkadaşları 20 yaşındaki Bekir Oğuz ve 18 yaşındaki Barış Can Baktimur'u da 07 HP 904 plakalı otomobiline alarak Kepezüstü Mevkii'ne çıktı. Yolda seyreden otomobil, 46 yaşındaki Hüsamettin Alkan yönetimindeki 07 CPF 52 plakalı kamyona arkadan çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki sürücü ve iki arkadaşı, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

VAR MISIN YOK MUSUN

Otomobil sürücüsü Kemal Başkal, kamyona arkadan nasıl çarptığını olay yerine gelen polis ekiplerine anlattı. Araç içerisinde bulunan arkadaşlarıyla 'Kamyona çarpmaya var mısın, yok musun' diye iddialaştığını belirten Kemal Başkal, iddia üzerine önünde giden kamyona arkadan çarptığını söyledi. 

Çarpışmanın şiddetli olduğunu belirten kamyon sürücüsü Hüsamettin Alkan da kaza anını "Bir an deprem oluyor sandım" diye anlattı.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN FORMASINI ALDI

Kazanın ilk şokunu atlattıktan sonra hurdaya dönen otomobilden ısrarla özel eşyalarını almaya çalışan Kemal Başkal, kazanın şiddetiyle etrafa saçılan eşyalarını bir araya getirip, içlerinden sadece Medicalpark Antalyaspor formasını özenle poşetine koyarak yanına aldı. 

3 hafif yaralı, Antalya'daki çeşitli hastanelere götürülürken, polis  kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 1370 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.