1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Osman Ulunç; Çubuk, Kalecik, Çamlıdere ve Güdül'de
Osman Ulunç; Çubuk, Kalecik, Çamlıdere ve Güdül'de

Osman Ulunç; Çubuk, Kalecik, Çamlıdere ve Güdül'de

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Çubuk, Kalecik, Çamlıdere ve Güdül Teşkilatlarını ziyaret etti.

A+A-

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç'un seçim çalışmaları kapsamında yapmış olduğu geniş katılımlı ziyaretler devam ediyor. 

Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Osman Ulunç ve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Çubuk, Kalecik, Çamlıdere ve Güdül Teşkilatlarını ziyaret etti.

Ak Parti Çubuk Teşkilatına Ziyaret

Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Av. Baki Demirbaş ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette 24 Haziran 2018 Pazar Günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

cubuk1.jpgcubuk2-001.jpg

İlçe Başkanı Demirbaş ve Yönetiminin misafirperverlikleri ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini ifade eden Osman Ulunç şöyle dedi: "Tarihi bir seçimle karşı karşıyayız. Bir yanda Recep Tayyip Erdoğan, diğer yanda "Erdoğan" düşmanları. "Erdoğan" düşmanlarına en güzel cevabı Milletmiz verecek. Liderimiz, Önderimiz Recep Tayyip Erdoğan Yürüyecek, Millet Yürüyecek arkasından..."

Ak Parti Kalecik Teşkilatına Ziyaret

Ak Parti Kalecik İlçe Başkanı Hasan Çırak ve Yönetiminin katıldığı ziyarette bir konuşma yapan Başkan Çırak; Ak Parti olarak seçimlere hazır olduklarını, Milletvekili Aday Adayı olarak kendilerini ziyaret eden Osman Ulunç'a ve ekibine teşekkür ettikelrini ifade etti. 

kalecik1.jpgkalecik2.jpg

Osman Ulunç, İlçe Başkanı ve yönetimine göstermiş oldukları misafirperverlikten ve destekten dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Çamlıdere Teşkilatına Ziyaret

Osman Ulunçve beraberindeki heyet, seçim çalışmaları kapsamında Ak Parti Çamlıdere İlçe Başkanı Hüseyin Civelek ve Yönetimini ziyaret etti. Başkan Civelek, ziyarettten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve şöyle dedi: "Çok değerli Aday Adayımız Osman Ulunç'a teşekkür ediyorum. Kendilerine desteğimiz tamdır. Hep birlikte güzel günlere birlikte yürüyeceğiz"  

camlidere1.jpgcamlidere2.jpg

Ak Parti Güdül Teşkilatına Ziyaret

Osman Ulunç ve beraberindeki heyetin bir durağı da Güdül Ak Parti Teşkilatı oldu.

Ak Parti Güdül İlçe Başkanı Ömer Eşen ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığın ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde yapılacak seçim çalışmalarına ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Eşen, Osman Ulunç'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Osman Ulunç yapmış olduğu açıklamada; "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın işaret ettiği gibi; 24 Haziran yeni bir dönem, bir kırılma noktası. Bizler Millet olarak "Daha güçlü, müreffeh ve özgür bir Türkiye’ye yürümekte kararlıyız" dedi.

gudul1.jpggudul2.jpg

 

Bu haber toplam 3187 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.