1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Oyunu kullandı öldü
Oyunu kullandı öldü

Oyunu kullandı öldü

Ayşe Akın, oyunu kullandıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

A+A-

Antalya'nın Döşemealtı İlçesi'nde sabah saatlerinde oyunu kullanmak üzere sandık başına giden 64 yaşındaki Ayşe Akın, oyunu kullandıktan sonra geçirdiği kalp krizi sonucu öldü.

HABERİN GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

İMZA ATAMADAN YERE YIĞILDI

Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi'nde bulunan Mustafa- Ayten Aydın Lisesi'nde, 1059 numaralı sandıkta oyunu kullanmak için bir akrabasıyla birlikte saat 08.00 gibi okula gelen Ayşe Akın, üçüncü kata çıktı. Burada görevlilerden oy pusulasını alan Akın, oyunu kullanıp sandığa attıktan sonra imza atmak üzere sandık görevlisinin yanına gelirken fenalaşıp yere yığıldı.

ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Okula çağırılan 112 Acil Yardım ekipleri müdahale ettiklerinde, Ayşe Akın'ın öldüğünü belirledi. Sağlık görevlileri, Akın'ın kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini belirtti.

Sandık görevlileri, uzun süre olayın etkisini üzerlerinden atamadı. Döşemealtı Belediye Başkanı AK Partili Nurettin Tursun da okula gelerek görevlilerden bilgi aldı. Sağlık ekiplerinin ayrılmasının ardından okula gelen belediyeye ait cenaze aracına tabut içerisinde konulan Ayşe Akın'ın cenazesi, otopsi için morga götürüldü.

Bu haber toplam 1618 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.