1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. GÖLBAŞI

  4. Pehlivan: Kimse paralel yollara girmesin
Pehlivan: Kimse paralel yollara girmesin

Pehlivan: Kimse paralel yollara girmesin

MHP Gölbaşı istişare toplantısında konuşan ilçe başkanı Ersin Pehlivan "Kimse paralel yollara girmesin" dedi.

A+A-

Birincisi düzenlenen İstişare toplantısına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Ankara Milletvekili Erkan Haberal, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Burak Fındıkçı, MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Gölbaşında Bahçeli Park düğün salonunda gerçekleştirilen İstişare toplantısı, Şehitler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

İstişarede bir konuşma yapan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan MHP Gölbaşı İlçe Teşkilatının yol haritasını açıkladı.

DARGINLIKLARA SON VERİN

 “Bu mecliste istişareden kasıt, herkesin kişileri eleştirdiği, birbirini suçladığı, halen birbirinde hata aradığı mahkeme vazifesi görmek değil, hareketimizin iktidar yolunda bize engel teşkil edecek yaraların sarıldığı, yanlış anlaşılmaların giderildiği, geçmiş dargınlıklara bir son verildiği, gelecek için umut vadeden fikirlerin ifade edilip hayata geçirildiği, birliğimizin ve bütünlüğümüzün inşa edildiği, ülkücü edebe yakışır bir şekilde sorunların ve çözümlerin ifade edildiği bir geleneği devam ettirmektir.

BAHÇELİ'YE ÖVGÜ

Türk Milliyetçiliği’nin vücut bulduğu Milliyetçi Hareket Partisi yegâne adresimizdir.

Devletimizin bugüne dek karşılaştığı tüm sorunlarda, ülkemizin birliğine, bütünlüğüne kasteden hainlerin 15 Temmuzdaki darbe girişimi de dahil olmak üzere vatanımızın ve milletimizin varlığı, birliği adına bizlere yol göstermiş, Türk Dünyasının sesi olmuş, “Gerekirse Kerkük için beş bin ülkücü savaşmaya hazır.” diyerek Türkmeneli meselesinde ve tüm dünya Türklüğü için hassasiyet gösteren, akıl ve feraseti bilgelikle yoğurmuş Devlet Bahçeli Beyefendi Liderimizdir.

KİMSE PARALEL YOLA GİRMESİN

Aynı şekilde Gölbaşımızda da Türk Milliyetçiliğinin tek adresi teşkilattır. Milliyetçi Hareket Partisi Gölbaşı ilçe başkanlığıdır. Hiç kimsenin kendi etrafında üç beş kişiyle oluşturacağı mikro gruplara rızamız da müsaademiz de yoktur. Milliyetçi Hareket adına söz söyleyecek, yön verecek, karar verecek tek adres Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’den aldığımız yetkiyle teşkilattır. Her bir ülküdaşımız teşkilatıyla birlikte hareket edecek, teşkilatının talimatları doğrultusunda vazifesini icra edecektir. Kimse kendisine paralel yollar, paralel teşkilatlar kurmaya çalışmamalıdır. Gölbaşımızda nihai hedefe ulaşmayı istiyorsak gerçek manada samimiyetimizi ortaya koymaktan ve teşkilatımızı güçlü kılmaktan başka seçeneğimiz yoktur.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Gölbaşımız nüfus bakımından her geçen gün büyümekte sorumluluklarımız artmaktadır. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin ilçemizde daha iyi şartlarda yaşaması için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Daha sağlıklı bir nesil yetişmesi için madde bağımlılığı gibi her türlü kötü alışkanlıklardan uzak durmaları adına mücadelemiz sürecektir. Gölbaşının sadece yapısal veya fiziksel değil kendi kültürel ve öz değerlerini de koruması yolunda bugüne kadar gerekli rolü üstlendik bundan sonrada devam edeceğiz. Nitekim yakın zamanda gerçekleştirdiğimiz basın toplantısı ve belediye meclis toplantılarında Gölbaşı halkına ait olan arazilerin satış ve kiralama yoluyla birilerine verilmesine karşı duruşumuz, mevcut yerel yönetimin seçim zamanı halka verdiği vaatleri yerine getiremediğini defalarca dile getirerek bu konudaki tavrımızı ortaya koymamız bundandır.

GÖLBAŞI'NI KUCAKLAYACAĞIZ

Öncelikle birbirimize sımsıkı bağlanacağız. Ardından adım adım, sokak sokak, cadde cadde, mahalle Gölbaşı’nı kucaklayacağız. Ancak bu sayede Bedr’in aslanları gibi muzaffer olup, hareketimizi hem yerelde hem de genelde iktidar yapacağız. Aksi halde Uhud’da dağı terk eden okçular gibi hem kendimizi, hem de kutsal davamızı mağlubiyete mahkûm etmiş olacağız.

Bu haber toplam 2337 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.